Gönderen Konu: Aardvark Topsites Php 5.2.0 Türkçe  (Okunma sayısı 8787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bilgicagi

• Süper Moderatör
  • *
    • Bilgi Çağı Portal
Aardvark Topsites Php 5.2.0 Türkçe
« : Haziran 12, 2007, 22:51:17 ÖS »
Türkçe dil desteğini kendim yaptığım Aardvark Topsites PHP v5.2.0 versiyonunda yenilikler çok dikkat çekmesede yeni kurulum yapacaklar için tavsiye ederim.

1. Veritabanı yedekleme sistemi eklenmiş.
2. Mesela 20 sitelik listede boş kalan yerlere "Siteni Ekle" linki eklenmiş.
3. Güvenlik mantığı değiştirilmiş, geliştirilmiş.
4. URL, IP addresi, username ve email için karaliste özelliği eklenmiş.
5. Spamlara karşı koruma eklenmiş.
6. Şifre doğrulama eklenmiş.
7. Site başlığında ve linkinde değişiklik yapan üyelerin bilgileri onaya sunuluyor, sitede yayınlanması için admin onayı gerekiyor.
8. Bence engüzel özelliklerden biride, sizin toplistinizin bannerini isteyen site istediği gibi kullanamıyor artık. Eğer siz o siteyi onaylamamış veya silmişseniz banner o sitede sönük çıkıyor.
9. ufak tefek birçok yenileme var...
10. Tüm bu yeni özelliklerle birlikte Türkçe Dil Paketi tarafımca düzenlenen toplist scriptini aşağıdan indirebilirsiniz.

Yeni Versiyonu İndir
« Son Düzenleme: Haziran 13, 2007, 00:13:30 ÖÖ Gönderen: bilgicagi »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
Bilgi Çağı Portal & www.bilgicagi.net

Çevrimdışı Rıza

• Bilgi paylaşılmadan anlam kazanmaz.
-Aardvark Topsites Php 5.2.0 Türkçe
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2007, 01:00:40 ÖÖ »
bahattin hocam bizim kullandığımız Aardvark Topsites PHP 5.1.2 yeni versiyona nasıl güncelleyebilriz

Çevrimdışı bilgicagi

• Süper Moderatör
  • *
    • Bilgi Çağı Portal
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2007, 07:55:01 ÖÖ »
Öncelikle tüm dosyaları yedekleyin. Yeni versiyonu sadece şu dosya  dışında upload edin "settings_sql.php" dosyası kalabilir.

Daha sonra explorer üzerinde http://toplistim.adres/install/upgrade-5.1.x.php yi çalıştırıp güncelleyebilirsiniz. Fakat yeni kurulum için http://toplistim.adres/install linki yeterlidir.

Çevrimdışı PaRDuS

• Video izle
« Yanıtla #3 : Temmuz 21, 2007, 20:27:33 ÖS »
Ben  toplisti  upgrade ettim ama eski  kullandıgım skin   hata verdi  boş  görünüyor. orjinal skine  geçtiğimde toplist  çıkıyor  ama  yine hatalar var. Eski skinimi  son sürüme  nasıl  uygun hale getirebilirim( eski skin sanal alan)

Toplist  adresim www.toplist.gencturkler.biz

Çevrimdışı PaRDuS

• Video izle
« Yanıtla #4 : Temmuz 22, 2007, 13:30:07 ÖS »
Arkadaşlar  sanal alan skinini son versiyona göre  uyarlamasını  yapabilecek birisi yok mu? NAsıl

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #5 : Temmuz 22, 2007, 17:10:50 ÖS »
Temayı idirdiğin yerden, yani temayı yapan kişiler güncellemeyi yapabilir.Ben tema hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.

Çevrimdışı emre_25

• http://karizmatr.blogspot.com
« Yanıtla #6 : Temmuz 28, 2007, 08:33:30 ÖÖ »
ben bunu kuramadım bile  :(
arkadaslist mi ne var oda guzel oneririm.

Çevrimdışı bilgicagi

• Süper Moderatör
  • *
    • Bilgi Çağı Portal
« Yanıtla #7 : Temmuz 30, 2007, 22:49:24 ÖS »
Eski temalari uyarlamak oldukça sıkıntılı oluyor.  Benim tavsiyem yeni versiyonu kurarken setting_sql.php dosyası dışındaki tüm dosyaları yeniden yükleyin. Eski dosyalarınızı mutlaka yedekleyin derim skins dahil. Kurulumdan sonra orjinal tema ile ayarlarınızı tekrar kontrol edin sorun yoksa yeni tema çalışmalarınıza başlayabilirsiniz. Yeni temayı uyarlamak için skins klasöründeki kendi temanızın içeriği ile orjinal temanın içeriği benzer olmalıdır. mesela kullanıcı kaydı önceden tek parola ile oluyordu şimdi onaylı olarak çift oluyor, gibi.

Çevrimdışı Turkmidi

« Yanıtla #8 : Ekim 06, 2007, 23:51:32 ÖS »
-5.2.0 Bahattin Bey, sitenizden (bilgicagi) indirdim (sorunsuz), kurdum (sorunsuz), çalışıyor (sorunsuz). Şuana kadar hiçbir eksiğini, hatasını, kusurunu görmedim. Aynen ne aldıysam onu kurdum. Sorun yok ve çokda hoşuma gitti.
-Örnek olarak verdiğiniz link (siteleremiz) aynı sürüm mü? Çünkü onda ilk sayfada, aylık hit günlük hit, aynı yerde gösteriyor. Bunu nasıl yapabiliyoruz veya yapabiliyormuyuz? Sadece bunu öğrenmek istiyorum.
-Bu nedenle teşekkür etmek istedim. Çok sağolun, elleriniz, bilginiz dert görmesin. Saygılarımla...

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #9 : Ekim 07, 2007, 08:24:03 ÖÖ »
-5.2.0 Bahattin Bey, sitenizden (bilgicagi) indirdim (sorunsuz), kurdum (sorunsuz), çalışıyor (sorunsuz). Şuana kadar hiçbir eksiğini, hatasını, kusurunu görmedim. Aynen ne aldıysam onu kurdum. Sorun yok ve çokda hoşuma gitti.
-Örnek olarak verdiğiniz link (siteleremiz) aynı sürüm mü? Çünkü onda ilk sayfada, aylık hit günlük hit, aynı yerde gösteriyor. Bunu nasıl yapabiliyoruz veya yapabiliyormuyuz? Sadece bunu öğrenmek istiyorum.
-Bu nedenle teşekkür etmek istedim. Çok sağolun, elleriniz, bilginiz dert görmesin. Saygılarımla...

Toplist temaları üzerinde değişiklikler yaparak aynı görüntüyü sen de yapabilirsin.Bunun için table_top_row.html ve table_row.html dosalarını düzenlemek yeterlidir.

Seo4Smf Tagleri: