Gönderen Konu: açılankutusorunu  (Okunma sayısı 873 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 208319

açılankutusorunu
« : Şubat 06, 2011, 17:00:04 ÖS »
arkadaşlar 1 haftadır yazıyorum access ilgili bir sorunum var birtürlü çözemedim çözemediler ilişkili açılan kutu kutuyu forma uyarladım ilişkili açılan kutudan verileri giriyorum tabloda birkısmı rakamsal kaydediyor bir çaresi varmı hepsinin metin olması lazım
saygılar uzmanweb sakinleri
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı 208319

-açılankutusorunu
« Yanıtla #1 : Şubat 06, 2011, 17:03:55 ÖS »
teşekkürler

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
-açılankutusorunu
« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2011, 17:13:57 ÖS »
Olayı tam anlayamadım. Eğer access veritabanında tüm bilgilerin metin olarak kaydedilmesini istiyorsanız soldaki tablo listesinde sağ tıklayıp tasarım özelliklerine giriniz orada istediğiniz sütunun özelliğini metin olarak değiştirebilirsiniz. Eğer dediğiniz buysa bu şekilde olmalıdır. Farklı birşey diyorsanız biraz daha detaylı açıklayınız.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı 208319

-açılankutusorunu
« Yanıtla #3 : Şubat 06, 2011, 17:52:54 ÖS »
hayır zaten metin şeklinde siz gönderdiğim örnek tabloya bakmamışsınızdır

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-açılankutusorunu
« Yanıtla #4 : Şubat 06, 2011, 23:16:57 ÖS »
Tabloda açılan kutunun içindeki değerleri kaydederken id numarasına göre rakam olarak kaydeder.Gösterirken de o numaraya göre kaynak tablodan alıp gösterir.Tablodaki bilgileri ne şekilde göstereceksiniz ki rakamlar görünmeyecek?Yapmak istediğinizi daha detaylı yazarsanız bir çözüm bulabiliriz.

Çevrimdışı PCodemaster

-açılankutusorunu
« Yanıtla #5 : Şubat 07, 2011, 19:11:26 ÖS »
oluşturduğunuz tabloda verilerin kaydedileceği tablo sütununda veri biçimi metin ise ve sizin oluşturduğunuz formda input değeri metin olarak ayarlanmış ise metin olarak kaydeder. Başka bir açıklaması olamaz. Ya tablonuzda veri değildir ya da forma input değeri metin değeri değildir.
Kontrol edin eğer yine işin içinden çıkamazsanız örnek dosyanızı paylaşın elimden geldiğince yardımcı olacağımdır, ve yardımcı olacak arkadaşlar da mutlaka olur.
Saygılar...
...sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ,ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐS