|
|
Site adresi : Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın Kuruluş tarihi : Kasım 2007 Sitenin kuruluş amacı : Rize Taşpınar köyü tanıtım Sitenin verdiği hizmet : Taşpınar köyünde yaşayanlar köyle ilgili bilgi,resim ve videoları izliyor. Sitenin alt yapısı : index.htm Site ile ilg.yap.yorumu: Bilindiği gibi teknoloji gelişti.Bende köyümüzü tanıtmak amaçlı ilgilenen lere yardımcı olmak maksadıyla yola çıktım. Mynet hazır siteyle başladım index.htm ile sayfa düzenlemeye başladım ve bilgilerimi güncelleştirmek ve daha yeni bilgiler öğrenmek için çalışıyorum.Ve yeni bir site yaptım . Bu sitenin nasıl olduğunu görüşlrinize sunmak istiyorum. "Bu Konuya Teşekkür Edenler": ataspinar53
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 19, 2007, 22:06:21 ÖS Gönderen: ataspinar53 »
|
|
PRESS
|
|
|
Deneyimli Üye

İsim: şener
Meslek: Muhasebe
Kitap Okuyun !
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2007, 07:03:48 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Bu tür siteler bir kaç resim göstermekten öteye gitmez. Bunlara ayıracağın ve vereceğin emek ve zamanı kendi siteni tasarlamak için kullan. İyi çalışmalar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye

Meslek: Gazeteci
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2007, 08:47:27 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Site hakkındaki görüşleriniz için teşekkürler.Bende zaten daha yararlı bir sitenin köyümüz için yararlı olacağını düşünerek çalışma yapıyorum.bu işleri daha iyi bilen arkadaşlar fikirlerini yazarak bana yardımcı olsa çok memnun olurum.
|
|
|
|
|
|
PRESS
|
|
|
Deneyimli Üye

İsim: baris
Meslek: Akademisyen
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 25, 2007, 09:11:25 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
valla ne diyim fazla fıkır sahıbı olmadıgın ıcın yapabılecegın seyler sınırlı oluyor bunu bende yasadım eger forum tarzı bısı yapmak ıstersen mk+smf dusun genelde koy sıtelerı bunlarla yapıyorlar ben bunlarla karsılasıyorum ama sitelerde arastır guzel teamlateler var html le yapılmıs onları degıstırıp guzel bır seyler cıkara bılırsın bu arada sitende gordum sımdı ilkdefa kivinin agacda yetıstıgını bılmıyordum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye

|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 25, 2007, 21:05:41 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Evet yanliş görmüşsünüz arkadaş.Kiviler direkler üzerinde yapılmış çardaklarda yetişir.Üzüm asması gibidir.Teşekkürler .
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 25, 2007, 21:14:27 ÖS Gönderen: ataspinar53 »
|
|
PRESS
|
|
|
Web Programcısı
Administrator
Meslek: Teknisyen
Web Programcısı
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 25, 2007, 23:27:52 ÖS » |
Teşekkür Et
|
1 Tema, sayfa boyutu, blok yerleşimi uyumu (1 puan) 2 Sadelik ve kolay kullanım (1,5 puan) 3 Site amacı ve içeriğin amaca uygunluğu (2 puan) 4 Renk seçimi (2 puan) Toplam 6,5/10 puan. Enine sayfa boyutu açısından geniş durması iyi durmuyor. Sayfa düzeninde bir bozukluk söz konusu. Hareketli arkaplan olmasa daha iyi olabilirdi. Html öğrenirsen veya portal kullanmaya başladığın zaman daha iyi siteler hazırlayabileceğine inanıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
Meslek: Öğretmen
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 26, 2007, 18:08:55 ÖS » |
Teşekkür Et
|
1 Tema, sayfa boyutu, blok yerleşimi uyumu (1 puan) 2 Sadelik ve kolay kullanım (1,5 puan) 3 Site amacı ve içeriğin amaca uygunluğu (1,5 puan) 4 Renk seçimi (1,5 puan) Toplam 5,5/10 puan.
Resimlerin genişliği bazılarında büyük bazılarında küçük.Bu yüzden sayfanın genişliği de sayfaya sığmamış.Biraz daha düzenli olursa iyi olur.
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Üye

|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 29, 2007, 23:38:56 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Arkadaşlar,söylediğim gibi yeni daha yararlı bir site için çalışıyordum.Biraz daha çalıştım bu siteyi meydana getirdim.Bu siteye flatcast radyo kurmak istiyorum ama ne üye olabiliyorum nede radyo kuruluyor.Yardım eden olursa memnun olurum.Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınhttp://rizeliayhan53.tr.gg/ANASAYFA.htm
|
|
|
|
|
|
PRESS
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
Meslek: Öğretmen
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 30, 2007, 17:12:51 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Radyo kurulumu dersler forumunda var.
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Üye

|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 31, 2007, 15:06:09 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Radyo bölümünü okudum .Fakat bir türlü kuramadım,kurmaya daha açık yardım eden bir arkadaş olursa memnun olurum.
|
|
|
|
|
|
PRESS
|
|
|
|