Gönderen Konu: Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olurmusunuz [çözüldü]  (Okunma sayısı 2276 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Singin®

Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olurmusunuz [çözüldü]
« : Şubat 19, 2009, 12:04:23 ÖS »
 :hparkadaşlar hepinize merhaba sizlerden ricam bu ilerleyeceğim yolda bana yol göztermeniz şimdiden teşekkürler.

ben bir site kurmak için harekete geçtim  domaind ve hostting aldım şu an vbulletin almak üzereyim 300.00tl yakın bir fiyatı var yapmam gerekenler nelerdir bu vbulletin iyimidir kötümüdür arayüzü türkçemidir yani kısaca hostting ve domaind den sonraki işlemleri bana açıklatyıcı bir bilgi sunarmısınız
« Son Düzenleme: Şubat 28, 2009, 14:11:05 ÖS Gönderen: AdmiN »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı karamurat3169

-Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olurmusunuz
« Yanıtla #1 : Şubat 19, 2009, 12:26:54 ÖS »
arkadaşlar; öncelikle merhaba!
güvercin toplu mail gönderme programı indirdim kurdum, fakat bi kayıt şfre falan istiyo nasıl çalıştığını inanın çözemedim.
smtp sunucu falan diyo. inanın hiç bir şekilde hiç bir şey anlamadım. yani açıkçası bu konuyla ilgili tertemizim.
sizden konuyla ilgili çok acil yardım rica ediyorum beni detaylı bir şekilde aydınlatırsanız (anlayacağım dilde)
çok mu çok menmun olurum. size şimdiden teşekkürler. sağolun varolun...

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2009, 16:55:12 ÖS »
Alıntı
arkadaşlar hepinize merhaba sizlerden ricam bu ilerleyeceğim yolda bana yol göztermeniz şimdiden teşekkürler.

ben bir site kurmak için harekete geçtim  domaind ve hostting aldım şu an vbulletin almak üzereyim 300.00tl yakın bir fiyatı var yapmam gerekenler nelerdir bu vbulletin iyimidir kötümüdür arayüzü türkçemidir yani kısaca hostting ve domaind den sonraki işlemleri bana açıklatyıcı bir bilgi sunarmısınız
Web alanına naıl bit site kurmak istiyorsun, forum mu yoksa portal mı? Önce buna kara ver.Her ikisini de kurabilirsin.Forum olarak smf öneririm.Destek konusunda bir çok site var.Vbulletin de iyi bir forum, fakat hem kendisi ücretli hem de diğer temalarının ve eklentilerinin bir kısmı ücretlidir.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2009, 16:57:16 ÖS »
Alıntı
arkadaşlar; öncelikle merhaba!
güvercin toplu mail gönderme programı indirdim kurdum, fakat bi kayıt şfre falan istiyo nasıl çalıştığını inanın çözemedim.
smtp sunucu falan diyo. inanın hiç bir şekilde hiç bir şey anlamadım. yani açıkçası bu konuyla ilgili tertemizim.
sizden konuyla ilgili çok acil yardım rica ediyorum beni detaylı bir şekilde aydınlatırsanız (anlayacağım dilde)
çok mu çok menmun olurum. size şimdiden teşekkürler. sağolun varolun...
Bu program hakkında pek bilgim yok.ilk istediği programın kendi şifresidir sanırım.Onu netten bulacaksın ya da deneme sürümü kullanacaksın.Dieğr smtp ayarları için, hangi mail adresini kullanıyorsan (hotmail, yahoo, gmail gibi) o sitenin smtp ayarlarını bulup programa girmen gerekir.

Çevrimdışı Singin®

« Yanıtla #4 : Şubat 19, 2009, 19:07:50 ÖS »
Alıntı
arkadaşlar hepinize merhaba sizlerden ricam bu ilerleyeceğim yolda bana yol göztermeniz şimdiden teşekkürler.

Web alanına naıl bit site kurmak istiyorsun, forum mu yoksa portal mı? Önce buna kara ver.Her ikisini de kurabilirsin.Forum olarak smf öneririm.Destek konusunda bir çok site var.Vbulletin de iyi bir forum, fakat hem kendisi ücretli hem de diğer temalarının ve eklentilerinin bir kısmı ücretlidir.

forum sitesi kurmak istiyorum bi domain aldım ve linux paket hosting aldım buna uygun olarak kurmak istiyorum ilk Vbulletin kuduktan sonra zaten 7 aya yakın bir sre forumu açmak istemiyorum bu vakit içerisinde eksikleri gidermeyi düşünüyorum

domanin aldım bunun iyisi kötüsü olurmu ne kadar önemli 
hosting aldım linux paket 4 aldım
ve Vbulletin alacağım ilk başlangıç için yeterlimi
smf önermişsiniz lakin php nasıl dır sizce

eklemek istediğim bir şey de Vbulletin alımında paypal kullamasan sorun olurmu

teşekkürler
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2009, 20:17:02 ÖS Gönderen: Singin® »

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #5 : Şubat 19, 2009, 22:29:28 ÖS »
Vbulletin de php zaten.Smf ile vbulletinin bir farkı yok.İkisi de aynı mantıkla çalışan forum.Hostingin ne kadar iyi olduğunu siteyi kullandıkça anlayabilirsin.

Çevrimdışı AcemiXoops

« Yanıtla #6 : Şubat 20, 2009, 01:56:10 ÖÖ »
smf+mk portal derim ben.
-istersen sadece forum olarak kullan,
-istersen sadece portal
-istersende ikisini birden kullan.Kullanimi basit,kurulumu basit,Burada(uzmanweb.net) da oldukça destek ve dayanisma var.üstelik güvenilir.
Örnek:BU SiTEYE BAKABiLiRSiN..bende hic bilgim yokken kurdum
Buradaki smf mk portalla beraber isliyor.istersem sadece smf forumunu gösterebilirim portal disinda.karar sizin.bakin karar verin.Ben smf den sasma derim.
Ayrica php dedigin sey forumlar kurmak icin gerekli olan ortak degerdir.
« Son Düzenleme: Şubat 20, 2009, 01:58:04 ÖÖ Gönderen: AcemiXoops »

Çevrimdışı Singin®

« Yanıtla #7 : Şubat 27, 2009, 22:49:20 ÖS »
AcemiXoops kardeş senin dediğin gibi smf kurdum lakin bir sorunum var 3 defa kurdum hepsindede aynı hatayı alıyorum herşey bittikten sonra siteyi açmaya çalıştığımda index of diye sayfa açılıyor altındada forum linkki var ona tıklıyp ulaşıyorum foruma bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olunuz şimdiden teşekkürler
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2009, 23:24:46 ÖS Gönderen: Singin® »

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
  • Php de adım adım yol alıyor'du
« Yanıtla #8 : Şubat 27, 2009, 23:01:12 ÖS »
Sitenin adresini yazarsanız bakarak sorunu daha iyi anlarız birde kurduktan sonra install.php dosyasını ftp den sildinizmi?
Bir bak etrafına herkes mutlu bir sen misin üzgün? Dertler türlü türlü her biri bir sürgün!Ama unutma ki ALLAH var gülsün yüzün.

Çevrimdışı Singin®

« Yanıtla #9 : Şubat 27, 2009, 23:20:37 ÖS »
site adresim singin.org    install.php dosyasını  evet sildim