Gönderen Konu: Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olurmusunuz [çözüldü]  (Okunma sayısı 2276 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Arkadaşlar Smf Forum Konusunda Lütfen Yardımcı Olurmusunuz [çözüldü]
« Yanıtla #10 : Şubat 27, 2009, 23:33:41 ÖS »
Forumu forum klasörü içine kurduğundan ana dizinde ilk açılışta görünecek dosya yok.Aşağıdaki kodu not defterine yazıp index.php olarak kaydet ve sitenin ana dizinine yükle.Forum klasörüne değil, ana dizine yüklenecek.İlk açılışta forum gelecektir.

Kod: [Seç]
<script>location.href='forum/';</script>
« Son Düzenleme: Şubat 28, 2009, 01:34:13 ÖÖ Gönderen: AdmiN »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı Singin®

-Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olurmusunuz
« Yanıtla #11 : Şubat 27, 2009, 23:47:51 ÖS »
allah razı olsun adminim teşekkürler  şu an problem kalmadı...

peki forum klasörünü kaldırsam dosyaları direk puplic_html altına atsam olurmu acaba  yani kısacası site açıldığı zaman tarayıcıda ilk açılan sayfa forum değilde anasayfa olarak görünse

tekrar ilgi ve alakanıza teşekkürler

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #12 : Şubat 28, 2009, 00:57:40 ÖÖ »
O şekilde olur ama forumu ana dizine taşıdıktan sonra settings.php de forum yolunu değiştirmek gerekir.Sitenin tema, eklenti, smiley ve diğer dosya yollarını da ayarlamak gerekir.

Çevrimdışı Singin®

« Yanıtla #13 : Şubat 28, 2009, 01:22:11 ÖÖ »
teşekkürler adminim sayenizde her şeyi hallettim forumu tekrar kurdum lakin bu sefer puplic_html içerisine farklı bir klasör oluşturmadım ve sizin gösterdiğin bilgiler doğrultusunda !!! sorunum kalmadı

teşekkürler

Not::

bu tip bir konu hakkında sorunu olan arkadaşların faydalanması için konuyu toparlamak istiyorum

smf forum kurmuştum puplic_html içerisine forum adında bir klasör oluşturup smf dosyalarını bu klasör içerisine attım ve bu işlem sonucunda siteye ulaşmaya çalıştığımda karşıma site sayfası değilde index of sayfası çıkıyor idi ve hemen altında yazan forum linkkinden siteye ulaşabiliyordum bu sorunun çözümü olarak adem arkadaşımızın önerdiği gibi bu kodu <script>location.href='forum/';</script>  not defterine yazıp index.php olarak kaydedip ftp de bulunan puplic_html içerisine attım forum klasörüne değil ve dolaysı ile sorunu bu şekilde hallettim...

ufak bir hatırlatma daha eğer klasör oluşturmadan smf forum dosyalarını direk puplic_html içerisne atarsanız benim yaşadığım gibi bir sorun yaşamazsınız

bu konu hakkında bana yol gösterip  önyargısız bir şekilde yardım ettiğiniz için sizleri tebrik ederim teşekkürler