Gönderen Konu: arkadaslar site ie düzgün calısıyo fakat firefox ta düzgün görünmüyoo  (Okunma sayısı 1686 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı beskazali83

arkadaslar site ie düzgün calısıyo fakat firefox ta düzgün görünmüyoo

www.yapi-insaat.com   bi arada bosluk olusuyor bunu nasıl kaldırırım

simdiden tesekürler
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı romeoo

• A'dan Z'ye Photoshop Dersleri ve Eklentileri
Site tasarımının en zor aşamalarından birisidir tasarlanan siteyi tüm tarayıcılarda sorunsuz sergilemek.
İE de gayet güzel görünen bir site firefox da sorunlu olabilir. Bu tarayıcıların bazı farklılıklarından ileri gelmekte. Sizde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Birde önemli olan nokta şu tasarım aşamasında;
eklediğiniz içerik - imaj - resim vs. gibi şeylerin tarayıcılarda birinde düzgün birinde çarpık yada yeri değişmiş olarak görünmesini istemiyorsanız bu gibi şeyleri mutlaka tablolar kullanarak ekleyin. Benim diyebileceklerim bunlar. Umarım daha faydalı olacak arkadaşlar olur.
PROFESYONEL LOGO YAPILIR...

Çevrimdışı beskazali83

saol kardes tesekurler

Çevrimdışı briselies

firefox exe yamasını tutturamadı. bileşen desteği yok. microsoft firefox a destek verecek ve yama çıkaracak diye geçenlerde bi haber okumuştum. tamamen tarayıcıdan kaynaklanıyor. ie 7.0 da da var buna benzer bir sorun.

Çevrimdışı CarexWeb

• || PasCaL ||
evet internet explorer la firefox arasında görnüm farkları olabiliyor ama bunu en aza düşürmek için sitenin tasarımını tablolarla yapmak bencede benim sitemde resim yazı flash vs içerikler war firefoxla ie arasında görünüm farkı yok kayma yamulma vs ikisindede çok güzel sorunsuz ama firefoxta sitenin en altı biraz kesik gözüküyor tek sorun o ama büyük bişey deil kısacası en iyi görünüm için tablo şart bence :)
|| PasCaL ||