Gönderen Konu: Aşk-ı Memnu Aşk Trafiği  (Okunma sayısı 2008 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı WhisperSuLtaN

• Süper Moderatör
  • *
Aşk-ı Memnu Aşk Trafiği
« : Eylül 07, 2009, 23:25:41 ÖS »
Kanal D ekranlarında , yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi ile izlenen Aşk-ı Memnu dizisini bilmeyen yoktur aranızda ... Halit Ziya Uşaklıgil'in Ölümsüz eserinin Televizyona uyarlanan , zaman zaman romanda bu varmıydı yaf diye kitabı okuyanların hafızalarını yokladıkları , aşk,ihanet, para, pul mevzularının, kol gezdiği o harika dizi :)))

Dizi diğer Türk Edebiyati Eserlerinin Televizyona uyarlamalarında olduğu gibi tam bir karmaşa içerisinde ... Kim kimle, neden , niçin, nerede :)) soruları ile dolu dolu bağlıyor izleyenini ekrana ...

İşte bu dizinin kısa bir özetini hazırlamışlar ... Kim hazırlamışsa Helal olsun diyor ve sizlerle paylaşıyorum :))

Bu şemadan sonra hala ben anlamıyorum bunları diyorsanız yani pesss diyorum size , daha açık nasıl anlatalım durumu :D
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı Ozgur Hicyilmaz

• Süper Moderatör
  • *
    • Kişisel İnternet Sitem
-Aşk-ı Memnu Aşk Trafiği
« Yanıtla #1 : Eylül 08, 2009, 10:42:30 ÖÖ »
Bu tür dizilerle Türk aile yapısını parçalamaya çalışıyorlar.Kitabını okumadım ama eminimki kitapta dizideki olaylar bu denli değildir.

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
  • Php de adım adım yol alıyor'du
-Aşk-ı Memnu Aşk Trafiği
« Yanıtla #2 : Eylül 08, 2009, 10:56:11 ÖÖ »
Özgüre katılıyorum toplumumuz artık o kadar alıştıki böyle işlere kendi hayatlarını dizilere filmlere göre yaşamak istiyorlar.Bence topluma örnek diziler yapılsa daha iyi olur.
Bir bak etrafına herkes mutlu bir sen misin üzgün? Dertler türlü türlü her biri bir sürgün!Ama unutma ki ALLAH var gülsün yüzün.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Aşk-ı Memnu Aşk Trafiği
« Yanıtla #3 : Eylül 08, 2009, 19:31:54 ÖS »
Topluma örnek dizi yapılsa izlenmez ki.   :)
Dikkat edin, kaç tane okul dizisi yapıldıysa görüntüsü okul dizisi.Ama içeriği yine bilindik dizilerle aynı.
Aile yapısının bozulduğu kesin.Ama ne yazık ki bu kimsenin umrunda değil.  :no

Çevrimdışı WhisperSuLtaN

• Süper Moderatör
  • *
-Aşk-ı Memnu Aşk Trafiği
« Yanıtla #4 : Eylül 09, 2009, 11:04:28 ÖÖ »
Özellikle o SÖZÜM ona iğrenç okul dizilerini hiç hatırlatmayın .... O diziler çıktı çıkalı , öğrencilerimin saçları kılık kıyafetleri iğrenç görünmeye başladı ...

Dizilerde gömlekler , kravatlar sağa sola savrulmuş ,,, bizimkilerinde aynen öyle ... Dizilerde özellikle Erkek çocuklarının uzun saçları bol jöle ile şekillendirilmiş ... Bizimkilerinde öyle ... Eskiden öğrencilerimi severken, taktir ederken, söyle minik bi kafalarına dokunur "affferimmm" derdim ... Şimdi kimse alınmasın ama midem bulanıyor dokunamıyorum ... :(