Gönderen Konu: Asp Sitem Hakında Bilgisi Olan Var Mı?  (Okunma sayısı 2743 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ziyaretci12

Asp Sitem Hakında Bilgisi Olan Var Mı?
« : Nisan 02, 2007, 00:22:44 ÖÖ »
İyi Geceler Arkadaşlar Asp Sitem Kulanmak İstiyorum Ama Asp Sitem İle İlgili Bilgim Yok Bu Konuda Bilgisi Olan Varsa Paylaşa Bilirmisiniz!
Teşekürler.
« Son Düzenleme: Nisan 02, 2007, 00:54:25 ÖÖ Gönderen: byacarajans »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
-Asp Sitem Hakında Bilgisi Olan Var Mı?
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2007, 10:47:42 ÖÖ »
Aspsitemi bir ara denemiştim. Ancak şimdi nasıl olduğunu hatırlamıyorum. Bu konuda bilgi almak için aspsitemin kendi oluşturduğu sitesinde bilgi bulabilirsin.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı ziyaretci12

« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2007, 10:49:50 ÖÖ »
Abi Saol Ben Kurdum Bile inş. En Yakın Zamanda Sizin Fikrinizi Alırım Nasıl Olmuş Diye
Teşekür Ederim İlgilendiğin İçin

Çevrimdışı bilgicc

« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2007, 18:22:06 ÖS »
Çok kısa olarak anlatayım. Aspsitem kullanım açısından kolay bir altyapıdır. Bloklarını yönetim panelinden ekleyebilir, sitenin player ile açılmasını sağlayabilirsin. Sitenin konusuna göre optimize etmen 2 gününü almaz. Herşey yerli yerine oturur. Maxwebportal kodlarından farklıdır fakat mantık aynıdır. Sitene girdim ve en hızlılar blokunda sorun var. Bilgin olsun. Yardımcı olabileceğim konu olursa buraya yaz hem merak eden arkadaşlar da bilgilenmiş olur.

Saygılarımla.

Çevrimdışı ziyaretci12

« Yanıtla #4 : Nisan 06, 2007, 10:06:30 ÖÖ »
Kod: [Seç]
Çok kısa olarak anlatayım. Aspsitem kullanım açısından kolay bir altyapıdır. Bloklarını yönetim panelinden ekleyebilir, sitenin player ile açılmasını sağlayabilirsin. Sitenin konusuna göre optimize etmen 2 gününü almaz. Herşey yerli yerine oturur. Maxwebportal kodlarından farklıdır fakat mantık aynıdır. Sitene girdim ve en hızlılar blokunda sorun var. Bilgin olsun. Yardımcı olabileceğim konu olursa buraya yaz hem merak eden arkadaşlar da bilgilenmiş olur
Bilgicc Kardeş ne Sorunu var Acaba Ewet Bazı Sorunlar Var Ama Onlarıda Yavaşca Haletmeye Calışıyorum Eğer Başka Bir Açık Bulduysan Saykardeş Acığı Kapatalım Yarımın İçin Teşekirler. Kolay Gelsin!

Çevrimdışı tdsharun

« Yanıtla #5 : Nisan 06, 2007, 10:57:12 ÖÖ »
Eski kullandığım portaldır. Güzel bi portal...

Sitenizde gördüğüm hatalardan bazıları:

1) İstatistikler bloğunda: Onay bekleyen : -1 Banlanmışlar : -1

2) Yeni Üyelik Site Kuralları bölümünde Kabul ediyorum bölümü Firefox'ta çalışmıyor. Yani Kabul  Ediyorum bölümünü seçsen de tıklanmıyor.

3) Sağ alt köşedeki Saat Bloğunda saat 10'u göstermiyor. 10 yok. :)

Şimdilik gözüme çarpanlar bunlar. Bunların hepsinin aspsitem forumlarında cevabı verilmiştir.

Bir çömez olarak yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ama elimden geleni yapmaya çalışırım.

Kolay gelsin...

Çevrimdışı ziyaretci12

« Yanıtla #6 : Nisan 06, 2007, 11:05:39 ÖÖ »
Teşekür Ederim Zaman Ayırım Siteyi Değenlendirdiğiniz İçin!

Alıntı
1) İstatistikler bloğunda: Onay bekleyen : -1 Banlanmışlar : -1
Bunu Sorun Değil Onu Halededirm

Alıntı
2) Yeni Üyelik Site Kuralları bölümünde Kabul ediyorum bölümü Firefox'ta çalışmıyor. Yani Kabul  Ediyorum bölümünü seçsen de tıklanmıyor.

Onu Görmüştüm Ama En Sona Bırakıyorum Çönkü Çok Yoğunum Ve Sitede Faklı Bişiyler Yapıyorum

Alıntı
3) Sağ alt köşedeki Saat Bloğunda saat 10'u göstermiyor. 10 yok.
Valla Ben Şimdi Buna Baktım Bir Sorun Bulamadım Bu Konuda Tekrar Ve Acık Bir Şekilde Cvp Yazasan Sevinirim
Saygılar Kolay Gelsin

Çevrimdışı tdsharun

« Yanıtla #7 : Nisan 06, 2007, 13:10:02 ÖS »
Ana Sayfa üzerindeki saat bloğunda, saat 10 yok. Saat 22 yani. :)

Senin kullandığın tema ile ilgili bi hata olabilir tabi bu. Bilmiyorum. Bende de aynı sorun vardı.

Saate dikkatli bakarsan 10 rakamının olmadığını görürsün. Daha açık nasıl yazabilirim bilmiyorum. :)

Kolay gelsin.

Çevrimdışı ziyaretci12

« Yanıtla #8 : Nisan 06, 2007, 13:13:44 ÖS »
Alıntı
Ana Sayfa üzerindeki saat bloğunda, saat 10 yok. Saat 22 yani. Smiley

Senin kullandığın tema ile ilgili bi hata olabilir tabi bu. Bilmiyorum. Bende de aynı sorun vardı.

Saate dikkatli bakarsan 10 rakamının olmadığını görürsün. Daha açık nasıl yazabilirim bilmiyorum. Smiley

Kolay gelsin.

Ewet Yeni Gördüm 10 -  2 Yok Ama Olsun Daha Bir Dikat Çekici Olur Zaten Önemli Olanda Bu Kardaş Saol Allah Razı Olsun Uyardığın için

Çevrimdışı anar204

« Yanıtla #9 : Nisan 16, 2007, 15:05:15 ÖS »
asp sitem güzel bir poortaldır. resmi sitesi www.aspsitem.com veya www.aspkafem.com