Gönderen Konu: Avatar Sorunu  (Okunma sayısı 1208 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bandit

« : Şubat 18, 2008, 14:14:37 ÖS »
MaxWebPortal 2.11 kullanıyorum ... Avatarlarımı deiştirmek istedim ftp içinde httpdocs/AVATARS klasörü içine yeni avatarlar yükledim ve Yönetici Panelindeki Maskot Ayarlarından bu bu klasörü belirtekrek Tpolu Maskot Ekleye tıkladım fakat ne yeni yüklediğim avatarlar nede eskileri artık gözükmüyor  :( AVATARS klasörü içindekileri silip tekrar eski avatarları yüklediğimdede gözükmüyor avatarlar ...Bu durumu nasıl düzeltebilirim ayrıca yeni smileyler nasıl ekleyebilirim.
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
« Yanıtla #1 : Şubat 18, 2008, 16:18:24 ÖS »
Toplu maskot ekle özelliği her sunucuda olmayabilir. Çünkü bildiğim kadarıyla özel bir bileşen kullanılıyor. (Tam emin değilim)
Gelelim maskot ekleme konusuna. Toplu maskot ekleme özelliği çalışmadıysa; tek tek maskot ekleyebilirsin. Bunun için Yönetim Paneli >> Maskot Ayarları >> Yeni Maskot Ekle diyerek admin_avatar_add.asp sayfasına gelmiş olacaksın. Karşına çıkan formda da maskotun adresini (urlsini) ve maskotun adını yazıp formu göndermelisin. İşlem bu kadar. ;D
Maskotları düzenlemek için ise Yönetim Paneli >> Maskot Ayarları >> Maskot Görüntüle/Düzenle diyerek admin_review_avatar.asp sayfasına gelmiş olacaksın. Buradan da istediğin maskotu düzenleyebilirsin.
Gelelim diğer sorununa yani bu durumu nasıl düzeltebilirim sorusuna: Eğer yaptığın işlemler veritabanına da uygulanmışsa (bence uygulanmıştır) yapabileceğin birşey yok (Veritabanının yedeğide yoksa). Bunun dışında yapman gereken işlem olarak; yönetim panelinden avatar ayarlarından; avatarlar duruyorsa düzenlemen,  avatarlar yoksa yeni ekleme yapmandır.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı Bandit

« Yanıtla #2 : Şubat 18, 2008, 18:30:45 ÖS »
Tek Tek İmageHack e upload ederek Maskot Yükleyebiliyorum ama Bunun kendi Hostuma yükleyip ordan tek tek ekleme gibi bi yolu yokmu.Çünkü bazen imagehack e upload edilen resimler kaybolabiliyor.Ftp den Eklediğimi avatrlar bu şekilde gözüküyor nasıl yeni ekleme yapıcam en son yazdığınızı anlamadım :S

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
« Yanıtla #3 : Şubat 18, 2008, 18:39:43 ÖS »
Kendi web alanına da upload edebilirsin. Maxwebportal dosyalarını daha önce nasıl web alanına yolladıysan avatarlarıda aynı şekilde yollayabilirsin. Mesela (ftp desteği varsa) ftp programı ile avatarlarını bilgisayardan sitenin web alanına yükleyebilirsin. Daha sonra da tek tek avatarları kendi alanına yüklediğin avatar adreslerini yazarak ekleyebilirsin.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.