Gönderen Konu: Başınızdan Geçen İlginç Olaylar!  (Okunma sayısı 1848 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jarni

• Moderatör
  • *
  • Trash Metal
Başınızdan Geçen İlginç Olaylar!
« : Şubat 03, 2009, 12:15:16 ÖS »
Arkadaşlar başınızdan geçen ilginç olayları yazınız.Örneğin çok utandığınız bi an yada çok komik olan bi anınızı anlatınız yalnız basit bi konu olmamasını rica ederim.

Önce ben anlatim size...

biraz ayıp ama:D
Ortaokuldayız en arka da duvar dibinde oturuyorum sol tarafımdaki sırada(orta) bi kız cak cak cak sakız ciğniyor sinir oluyorum en sevmediğim sey ağız sesidir.neyse kızın ağzı yoruldu cıkardı sakızı poşetinin üstüne koyup sıranın altına koydu o arada hoca tahtaya kaldırdı onu bende fırsattan istifade sakızı aldım oraba burama güzeeelllce sürdüm mis gibi oldu :D sonra sakızı yerine koydum.Tenefüs olunca kız hiç sakıza bakmadan hoop ağzına attı bi güzel başladı çiğnemeye kız sen çiğnerken benimde canım cekti dedim.Baska yok valla al istersen ağzımdakini verim çiğne dedi   :D

Bir başka olayda arkadasımn basından gecti.

o gün bi kızla bulusucaktı.cok heyecanlıydı bende onlardaydm.tıka basa makarna yedi.üstünede sigarasını içti sonra saat geldiğinde kızın yanına gitti o kadar cok yemişti ki gazı geldiğinde ağzını dk da bir tutuyodu.Tam kızla biraz yakın sohbet edicekken bi anda hapsurası geliyor kıza oğru donuyor ancak eli ağzında bi hapsuruyor yediği burgu makarnanın tanesi burnundan cıkıyor tabi yarısı :D elini bi cekiyo makarna burnunda sallanıyo kızda bi cığlık bi cığlık arkadas dur sakin l  ne bağırıyosn derken burnunda makarna hala sallanıyo bide utanmadan kızın onunde makarnayı alıp kenara atıyo elini üstüne siliyo .Neyse arkadas geldiğinde yüzü bin parca noldu dedim olayı anlattı gülmekten karnımıza ağrı girdi.

Bir baska olayımda su sekildeydi küçük bi barda mini konser veriyoruz biraz kafalar kıyak oluncada koptuk gidiyoruz derken benim gitarın ince mi teli koptu caktırmadım ama calarken telin sesi gelmeyince bi hayli belli oldu derken hemen sarkıyı bitirdik tel taktık ama o anki heyecanımı unutamam rezil olmustuk:D

sizde de boyle ilginç olaylar varsa anlatınz.
« Son Düzenleme: Şubat 03, 2009, 12:17:34 ÖS Gönderen: jarni »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı poremek

-Başınızdan Geçen İlginç Olaylar!
« Yanıtla #1 : Şubat 03, 2009, 12:19:40 ÖS »
helal abi  :Dbende yazıcamda üşeniyorum

Çevrimdışı Ufuk Erbaş

-Başınızdan Geçen İlginç Olaylar!
« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2009, 12:36:19 ÖS »
8. ınıfta dersane etutune gidiyorum.sınıftan bi kızla karşılastım beraber gidiyoruz.tabi sohbet eksik kalmıyo.tam rizee lisesinin ordan gecerken okul dagılma waktiymiş.polis felan war.polis arabasıyla duwarın arasından geciyoruz sınıf arkadaşım  önden gidiyor tabi sohbete dewam.polis arabasındaki polis bana seslendi gittim yanına.okul kimligini sordu dedim okuldan vermediler daha.normal kimligimi sordu oda yanımda degildi.meslegimisordu ögrenciyim dedim.aldı beni arabaya.oturuyorum.salak kızda polisi akrabam sanmış bişey demeden gitmiş.biraz oturdum aabada.dayanamadım sordum ben naptımda beni aldınız diye.poliste dediki öndeki kıza laf attın :) .durumu anlattım dedi zamanında nie söylemiyosun felan.neyse bıraktılar beni.gittim dersaneye tabi derse gec kaldım.ama korkudan itriyorum ilk kez polis arabasına binmişim ter o biçim.... :) allaha şükür dahada binmedim o arabaya :)