Gönderen Konu: Bazı yerlerde sorun yaşıyorum...yardım..  (Okunma sayısı 1082 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ressam_7

Bazı yerlerde sorun yaşıyorum...yardım..
« : Ağustos 13, 2009, 09:01:57 ÖÖ »
7 Dilde Sözlük çalışmıyor..kelime yazıp metni çevir dediğin zaman forumlara atıyor.yani forum sayfası geliyor..sorun nedir acaba..

Birde yeni konu açmayayım..firefoxta üst menüler tıklanmıyor..üst menülerin açılan menüleri tıklanabiliyor..

firefoxta miniplayer çalmıyor..

internetexlororda ise mini player çalarken solda visulation çıkıyor media player görsel ögesi gibi..tabi sayfayı aşağı yukarı yapınca şerit olarak ekranda siyah bi iz bırakıyor..

Birde sohet odası ayarlarını yapamadım..bi arkadaş java ayarları rasgele yazılmış diye bişey yazmıştı..nereleri nasıl değiştireceğiz..

Firefoxta siteyi açınca foruma açtığım resim bölümüne eklenen konularda resimler alt alta görüntüleniyor..explorerde ise yanyana uzayıp gidiyor..

Bide üst menüde ETKİNLİKLER MAKALALER DOWNLOAD LİNKLER FOTO GALERİ İLAN PANOSU ANLATIMLAR ı silmek istiyorum.forum içinde konu vardı ama biraz karışık geldi..bozmayayım diye sorayım dedim..

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
« Son Düzenleme: Ağustos 13, 2009, 09:39:00 ÖÖ Gönderen: ressam_7 »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı ressam_7

-Bazı yerlerde sorun yaşıyorum...yardım..
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2009, 21:50:55 ÖS »
yardım edebilecek kimse yokmu acaba.. :'4

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2009, 20:33:30 ÖS »

- Babylon sitesinden alınan sözlükte sorun oluyor.Fakat mwp deki langtolang.com sitesi üzerinden çalışıyordu.Siteyi kontrol etmek gerekecek.
- Üst menüler firefoxta çalışmıyorsa, diğer tarayıcılarla deneyin.Firefox kullanılan menünün kolarını desteklemiyor olabilir.(Site adresini yazmadığınızdan kontrol edemdim).
- Miniplayer  için bir şey diyemem, media player tabanlı olduğundan belki eklentisi kurulmamıştır, o yüzden çalışmayabilir.
- İnternet explorerdaki miniplayer hatasından haberim var ama çözümünü bulamadım.Fakat o bloğu kenarlara değil de orta bloğa koyarsanız o siyah alan görünmeyecektir.
- Sohbet bölümünde adres verdiğimiz link artık çalışmıyor.Çalışan bir chat sayfasının kodunu alıp değiştirebilirsiniz.Bunun için e-kolay.net sunucusuna bağlanıp kendinize bir isim alıp kaydetmeli ve bu isimle bir kanal kaydetmelisiniz.
- Foruma açılan resimler bölümünü tam anlamadım.
- Üst menüden öğe silmek için, menu_com.asp dosyasında <!-- Menu bar #1. --> kodundan sonra gelen kodlarda istediğiniz menü öğesini silin.Başka bir şey yapmaya gerek kalmaz.

Çevrimdışı ressam_7

« Yanıtla #3 : Ağustos 16, 2009, 01:05:36 ÖÖ »
yardım için teşekkürler..