Gönderen Konu: ben mahvoldum!!!çok acil yardıma ihtiyacım var...  (Okunma sayısı 941 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hüzünlüyıllar

ben mahvoldum!!!çok acil yardıma ihtiyacım var...
« : Ocak 10, 2009, 17:31:11 ÖS »
smf sitemize bir kaç tane yeni tema eklemiştim ama kullandıgımız temayla uyum sağlamadıgı için FileZilla'dan sildim tabi silerken yanlış bir dosyamı sildim bilmiyorum sitede İ ve G harfleri bozuldu anasayfa,yardım,admin,giriş yap,kayıt ol gibi butonlarada tamamen gitti nerden ve nasıl düzeltecegimi bilmiyorum,lütfen bilen biri varsa bana yardımcı olabilirmi...çok zor durumduyum,site adresi=www.islamingulleri.org    :'( :'( :'( ben mahvoldum
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-ben mahvoldum!!!çok acil yardıma ihtiyacım var...
« Yanıtla #1 : Ocak 10, 2009, 22:15:55 ÖS »
Temadaki dil dosyası silinmiş.Buradaki dil dosyasını indirip, themes klasöründeki default tema klasöründe bulunan languages klasörüne yükle.

Çevrimdışı hüzünlüyıllar

« Yanıtla #2 : Ocak 10, 2009, 23:38:22 ÖS »
dediğinizi yaptım fakat telif hakkının şablonda olması gerekiyormuş,ama nedendir bilmem telif hakkı şablonda yok ve ben siteye giremiyorum benim isim ve şifremi kabul etmiyor siteye girişime izin vermiyor,bütün üyeler mod'lar siteye giriyor ama ben hariç,tarayıcılar otamatik isim ve şifremi açıyor fakat giriş yapmak istediğim zaman bembeyaz bir sayfa açılıyor,kızımın adına üye olayım dedim ama kabul etmedi,aklıma gelen sitenin heklendiği,çünkü hiç bir şekilde giremiyorum,tasarım ve grafikercimize ulaştım şablonun şifrelerini verdim bana telif hakkını silmişsin dedi beni bu yüzden mahkemeye verip içeri atarlar sahtekarlıktan dedi ve ortada yok,kimsenin günahını almak istemiyorum ama malesef durum bu... :'4 :'4 :'4 ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum... :'( :'( :'(
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2009, 23:40:33 ÖS Gönderen: hüzünlüyıllar »

Çevrimdışı Ozgur Hicyilmaz

• Süper Moderatör
  • *
    • Kişisel İnternet Sitem
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2009, 13:10:14 ÖS »
Smf Copyright'ını silmişsiniz.Bu yasaktır.Dosyalarınızın orjinali yokmu.Varsa onları yükleyiniz.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2009, 13:22:11 ÖS »
Bu kadar korkmana gerek yok.Telif yazısını sildiği için kimse ceza almaz.Telif yazısı temadan kaynaklanan bir hatadan dolayı görünmüyor.Eğer temada veya dil dosyalarında sorun olursa altta öyle bir uyarı gelmesi normal.Söylediğim dosyaları ftp den siteye yüklediysen düzelmesi lazım.Ftp ye girebiliyorsan sorun çözülür.Cpanele girebiliyorsan şifreni sıfırlayabilirsin.Ftp ve cpanel bilgileri özelden gönderebilirsen müsait olunca bakarım.

Çevrimdışı hüzünlüyıllar

« Yanıtla #5 : Ocak 15, 2009, 02:01:06 ÖÖ »
malesef grafik ve tasarımcım düzeltemedi tam olarak 1600 gibi konuların tamamı gitti ve biz sıfır tema yükledik şimdi sıfırdan başlayıp tekrar bölümleri açıp konuları yükleyecegiz.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim...