Gönderen Konu: Bilgisayar ve Kadınlar  (Okunma sayısı 4008 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ziyaretci12

-Bilgisayar ve Kadınlar
« Yanıtla #10 : Nisan 24, 2007, 00:11:13 ÖÖ »
güzel olmuş  ta bayanları anlamak bu kadarda zor olmasa gerek bakış açınızı değiştirin bide öyle bakın
Aygül Hanım Nasıl Bakalım
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı ay-ışığı

• eceefe
-Bilgisayar ve Kadınlar
« Yanıtla #11 : Nisan 24, 2007, 23:20:40 ÖS »
:D aslında bayanlar kolay anlaşılırlar fakat iyi bir dinleyici olmak gerek öncelikle zaten iyi dinlerseniz ne istenildiğinide anlamışsınızdır kolay gelsin :D

Çevrimdışı ziyaretci12

-Bilgisayar ve Kadınlar
« Yanıtla #12 : Nisan 25, 2007, 00:33:29 ÖÖ »
Valla Bişey Soyliyecektim Ama Ortam Müsait Değil Sakın Yanlış Anlamayın Sizinle Bir Alakasıyok Sadece Genel Olarak Konuşacaktım Ama Dediğim Gibi Ortam Müsait Değil!

Çevrimdışı Dinç

• Süper Moderatör
  • *
  • Eskiden sadakate inanırdım. Şimdi ASİ olmuşum.
-Bilgisayar ve Kadınlar
« Yanıtla #13 : Nisan 25, 2007, 01:45:35 ÖÖ »
Eğer birer programa benzetecek olsaydık ben şöyle bir benzetme yapardım.

Erkek, noteped: çok basittir, her bilgisayarda bulunabilecek bir özelliktir, bütün sistem çökmedikçe çalışmaya devam edecek kadar alçak gönüllü, en baba programları yazmanızı sağlayacak kadar beceriklidir. Hangi program olursa olsun üzerine gelip, birlikte aç diyerek noteped'den açmasını isteseniz o mutlaka bir yolunu bulur açar. Bazen anlaşılmaz bir şey çıkabilir karşınıza ama hiç bir şekilde açamayacağı program yoktur. Winamp dahil :)

Kadın, winamp: eğer güzel bir şeyler söylüyorsa dinlemeye doyamazsınız, eğer aksi durumdaysa yandınız demektir. Güncelleme yapmazsanız her açılışında uyarı verir, değişik tema özelliği sayesinde her gün farklı bir görünüm kazanabilir. Bazen hiç sebepsiz hata verir. Kaldırıp yeniden kurmanız gerekir ve en kötüsü bütün medya dosyalarını da çalmaz sadece bildiğini okur.

(Sürç-i lisan etmek değil maksadımız, latife olsun başka bir şey istemem)

Çevrimdışı ziyaretci12

-Bilgisayar ve Kadınlar
« Yanıtla #14 : Nisan 25, 2007, 01:47:45 ÖÖ »
Abi İşte Sen Bu Sunya Valla  :!1 :!1 :!1 :!1 :!1 :!1 :!1 :'1 :'1 :'1 :'1 :'1 ;D ;D ;D :'9 ;!2 ;!2 ;!2 ;!2 :!4 :!4 :'8 :'8 ;!6 ;!6

Çevrimiçi burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
-Bilgisayar ve Kadınlar
« Yanıtla #15 : Nisan 25, 2007, 12:06:48 ÖS »
Harikasın Dinç. ;D
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı ay-ışığı

• eceefe
-Bilgisayar ve Kadınlar
« Yanıtla #16 : Nisan 25, 2007, 12:13:59 ÖS »
Ben artık başka yorum yapmıyacağım bu konu hakkında benzetmelerde doğruluk payı olabilir fakat herkes bir değildir  sizlerede kızmış değilim farkındayım latife babında şeyler yazdığınıza zaten önceliklede teşekkür etmiştim sadece bende bir yorum yazayım demiştim hepsi bundan ibaret

Çevrimdışı GozyaSi

• Haber Editörü
  • Süper Moderatör
  • *
  • Insan Inandigi Gibi Yasar, Yasadigi Gibi Ölür
-Bilgisayar ve Kadınlar
« Yanıtla #17 : Nisan 25, 2007, 12:14:38 ÖS »
Eğer birer programa benzetecek olsaydık ben şöyle bir benzetme yapardım.

Erkek, noteped: çok basittir, her bilgisayarda bulunabilecek bir özelliktir, bütün sistem çökmedikçe çalışmaya devam edecek kadar alçak gönüllü, en baba programları yazmanızı sağlayacak kadar beceriklidir. Hangi program olursa olsun üzerine gelip, birlikte aç diyerek noteped'den açmasını isteseniz o mutlaka bir yolunu bulur açar. Bazen anlaşılmaz bir şey çıkabilir karşınıza ama hiç bir şekilde açamayacağı program yoktur. Winamp dahil :)

Kadın, winamp: eğer güzel bir şeyler söylüyorsa dinlemeye doyamazsınız, eğer aksi durumdaysa yandınız demektir. Güncelleme yapmazsanız her açılışında uyarı verir, değişik tema özelliği sayesinde her gün farklı bir görünüm kazanabilir. Bazen hiç sebepsiz hata verir. Kaldırıp yeniden kurmanız gerekir ve en kötüsü bütün medya dosyalarını da çalmaz sadece bildiğini okur.

(Sürç-i lisan etmek değil maksadımız, latife olsun başka bir şey istemem)

ayiiiiiiiii acayipsin dinc, cok guldum hahahahha allah canini almasin emi...ja nerden geliyor aklina böyle seyler... sadece bu sozune katilmiyorum Bazen anlaşılmaz bir şey çıkabilir karşınıza ama hiç bir şekilde açamayacağı program yoktur. Winamp dahil :)
okadar guvenme kendine ;)

Bazen hiç sebepsiz hata verir. Kaldırıp yeniden kurmanız gerekir ve en kötüsü bütün medya dosyalarını da çalmaz sadece bildiğini okur.
cok dogru tskler ahahhaha :)
Eger Bir Gun Dunyaya Ait Cok Buyuk Bir Derdin Olursa, Rabbi'ne Dönüp
''Benim Büyük Bir Derdim Var''
Deme!

Derdine Dönüp 
''BENIM COK BÜYÜK BIR RABB 'IM VAR!''
De!