|
|
Tamamen mecbur yollar olanlar için paylaştım ve bunu paylaşırken hiçbir artniyetim yoktu.bilgisayar XP yüklü bir bilgisayarda windows açılışınada şifre koydunuz ve şifrenizi unuttunuz ise yapacağınız iş çok basit. bilgisayarı baştan açın ve açılırken F8 komutuna basın ver karşınıza çıkan seçeneklerden "güvenli modda aç" seçeneğini girin windows şifre sormadan açılacaktır. bundan sonra yapmanız gereken denetim masasına girip yeni kullanıcı açıp eski kullnıcıyı devre dışı bırakın. yada acılınca kullanıcı sıfresını gırdıgıonız log on bolumunde ctrl alt del tuslarına ıkı kere basın karsınıza logon penceresı acılır oraya administartor yazın sıfreyı gırın sonrada bılgısayarım uzerınde sag tusla yonet dıyın acılan pencerede user den kullanıcı sıfresını deıstırın Puanlarınızı Esirgemeyiniz : ) "Bu Konuya Teşekkür Edenler": metinbulut2007, beyazmasa40, esra_53_53, ++ Merve ++
|
|
|
|
|
|
Evde inşaat var! / OFFLINE
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2007, 19:41:25 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Bu yöntem bilgisayarda yeni bir kullanıcı hesabı açtığıızda ve onun şifresini unuttuğumuzda işe yarar.Ama administrator hesabına da şifre koymuşsanız ve onu hatırlamıyorsanız işiniz zor.Şifreyi kırmak için programlar var onları kullanmanız gerekir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 16, 2007, 20:23:37 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Güzelll çok İşime Yarıyacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2007, 22:55:59 ÖS » |
Teşekkür Et
|
evet administratöre şire bırakılmışsa böle yapılamas herkesi daha iyi aydınlatırsanız sevinirim yunus emre bey !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 19, 2007, 12:36:29 ÖS » |
Teşekkür Et
|
acılınca kullanıcı sıfresını gırdıgıonız log on bolumunde ctrl alt del tuslarına ıkı kere basın karsınıza logon penceresı acılır oraya administartor yazın sıfreyı gırın sonrada bılgısayarım uzerınde sag tusla yonet dıyın acılan pencerede user den kullanıcı sıfresını deıstırın Kasim , Mesajın tamamını okumadan böle cevaplar vermek doğru değildir.Yukarıdaki alıntımda bilgisayarım üzerinde sağ tuşla yönet diyerek user dan şifreyi değiştirin dediğim ,kullanıcı hesabıdır.Uzun zamandır UzmanWeb üyesiyimdir.İnanım bana biri UzmanWeb kullanıcılarını yanlış bilgilendirmeye kalksa direkt karşısında beni bulur.Yanlış bilgilendirsem dahi bunu bilerek yapmam.
|
|
|
|
|
|
Evde inşaat var! / OFFLINE
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 20, 2007, 15:12:11 ÖS » |
Teşekkür Et
|
yunus emre sory 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 25, 2007, 10:50:24 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Ufak bir şeye sorun çıkarmayın arkadaşlar, bu konu ev kullanıcıları için uzman bir teknik servis tarafından kurulmamış bir pc için geçerli çok basit bir yöntemdir.
Uzman teknik servisciler bilgisayarı kurduğunda herzaman administartor şifresini kendilerinin belirlediği bir şifreyi atarlar. Hele domain ortamı olurs iş dahada değişiktir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 11, 2007, 22:15:54 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Eğer "windows xp home" kullanıcısıysanız ve bilgisayarınıza format atmışsanız administrator şifrenizi mutlaka koyun. çünkü xp home kurulum esnasında administratöre şifre belirlemek için form çıkarmıyor.ama xp professional size admin şifresi için form açıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 29, 2007, 13:29:53 ÖS » |
Teşekkür Et
|
andministrator pack hic bisiye degismem coksede acıyorsun sifreleride kırıyon her seyi yapıyon 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 29, 2007, 14:41:46 ÖS » |
Teşekkür Et
|
bunu biliyordum ama bilmeyen arkadaşlar da öğrenmeli. İşe yarıyor  bilmeyenlere tavsiye ederim 
|
|
|
|
|
|
_-\\ /\/\ERTASLA/\/ //-_
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 29, 2007, 21:42:10 ÖS » |
Teşekkür Et
|
bence bunu sölemeniz biraz iyi birazdakötü oldu çünkü iyi yönü gercekten unutula bilir amabazı aileler çocukları çok fazla bilgisayar başındaolduğu için koyuyor bunu öğren meleri iyi olay bilir!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |