Gönderen Konu: Boyle Bir Hata Sunucudanmı Kaynaklanıyor ?  (Okunma sayısı 1246 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ziyaretci12

Boyle Bir Hata Sunucudanmı Kaynaklanıyor ?
« : Nisan 24, 2007, 00:32:32 ÖÖ »
Değerli Arkadaşlar Sizce Boyle Bir Sorun Sunucudanmı Kaynaklanıyor Yoksa Sitedenmi

Bunu Belirtmek İstiyorum Genelde Site Calışıyor Ama Bazen Acılmıyor ve 15 Dk. Acıldığındada Boyle Bir Kodlama Hatası Veriyor Sizce Neden Kaynaklana Bilir.
ve Bişey Daha Belirtmek İstiyorum Bu Hata Asp'de Kaynaklanıyor yani Ayni Ftp Dosyalarında ve anyı Domain İçinde Php Var Php Acılır Yor.

Active Server Pages error 'ASP 0113'

Script timed out

/Default.asp

The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools.

Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
-Boyle Bir Hata Sunucudanmı Kaynaklanıyor ?
« Yanıtla #1 : Nisan 24, 2007, 12:08:46 ÖS »
Kesin olarak birşey söylemem. Ancak sunucundan da kaynaklanabilir sitedeki dosyalardan da kaynaklanabilir.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı ziyaretci12

« Yanıtla #2 : Nisan 24, 2007, 12:28:00 ÖS »
Abi Malesem Sunucudan Kaynaklanıyor ve Sunucu Yavaşlandığı Zaman Öyle Bir Hata Veriyormuş Bende Gece Öğrendim

Çevrimdışı retry

• Moderatör
  • *
    • Trakya Müzik - Türk piyanist Birliği
« Yanıtla #3 : Nisan 24, 2007, 12:33:36 ÖS »
bu hata  sunucunuzun iis ' si kastığı zaman alınıyor.
sunucunuzda bulunan diğer siteler yada siteniz iis nin kasma  nedeni olabilir. .

paylaşmak Güzel şey. 

Çevrimdışı ziyaretci12

« Yanıtla #4 : Nisan 24, 2007, 15:06:21 ÖS »
bu hata  sunucunuzun iis ' si kastığı zaman alınıyor.
sunucunuzda bulunan diğer siteler yada siteniz iis nin kasma  nedeni olabilir. .

ewet hocam haklısın masef site bana ait olmadığı için ve serverda başkalarına ait olduğu için bir müdale edemiyorum ama işte gene uraşan benim eğer boyle devam ederse yasal işlemlere başlıyacam adamları tam 65 kez uyardım ve uyardığımdan 15 dk. sonra site acılıyor ve bana boyle bir e-mail geliyor sitenizde herhangi bir sorun bulanmadı veya sitenize erişim sağlıya bilirsiniz ve sitenizden kaynaklanıyor diyorlar. en kötüsüde kulandığım portallı herkes kulanıyor ama adamlar utanmadan web tasarımdan kaynaklanıyor diyorya işte bu zoruma gidiyor.

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #5 : Nisan 24, 2007, 15:08:26 ÖS »
Sunucuda timed out süresi vardır.Eğer bir dosya bu süre içinde açılmıyorsa böyle bir hata verir.Dosyanın açılmamasının nedeni sunucu olabilir de olmayabilir de.Ama bu hata dosyanın açılmamasından kaynaklanıyor.Direk sunucuyla ilgili bir problem değil yani.

Çevrimdışı ziyaretci12

« Yanıtla #6 : Nisan 25, 2007, 00:40:45 ÖÖ »
Adem Abi İyide Aynı Portallı Şuan Kendi Tahminimle 600 Kişi Kunalıyorlar ve Hepsiyle Görüştüm hiç boyle bir sorunun olmadığını soyledirler ve yukarda seninde dediğin gibi  belirli saatler arasında oluyor.