Gönderen Konu: Bu Skini bulabilirmiyim  (Okunma sayısı 2919 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sado9834

Bu Skini bulabilirmiyim
« : Nisan 05, 2007, 23:48:21 ÖS »
www.doplist.com sitesinin skini süper . Bunu yada benzerini nerden bulabilirim . Yardımlarınızı bekliyorum.

Şİmdiden teşekkürler
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı caglar_berke

-Bu Skini bulabilirmiyim
« Yanıtla #1 : Aralık 14, 2008, 17:22:02 ÖS »
valla bu sıtede toplist skin olarak bı yardım alamadım konu gosterımı 1000 oldu nerdeyse cvp sadece ben atıorum

Çevrimdışı sado9834

-Bu Skini bulabilirmiyim
« Yanıtla #2 : Aralık 14, 2008, 21:10:18 ÖS »
valla bu sıtede toplist skin olarak bı yardım alamadım konu gosterımı 1000 oldu nerdeyse cvp sadece ben atıorum

Bendende cevap olsun. Bi dahada uğramam zati bu siteye

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Bu Skini bulabilirmiyim
« Yanıtla #3 : Aralık 14, 2008, 22:28:29 ÖS »
Yukardaki belirtilen site kapalı.Yardım konusunda her soruya çözüm üretim cevap yazacağımızı garanti etmiyoruz.Bildiğimiz ölçüde yardımcı olmaya çalışıyoruz.Siteye uğrayıp uğramamak size kalmış.Bir de şöyle düşünün, burada bilgi palaşımı yapılıyor.Peki siz kaç kişinin sorusuna cevap yazdınız?

Çevrimdışı sado9834

-Bu Skini bulabilirmiyim
« Yanıtla #4 : Aralık 14, 2008, 22:39:42 ÖS »
Sevgili admin böyle boşa yağıp , gürleyeceğine konunun açılış tarihine bakar msın ?

Nisan 06, 2007 da konu açılmış. Tabi siz bu arada çok meşğul olduğunuz için bize sıra kalmamıştır. Siz nasıl yardım konusunu garanti etmiyorsanız . Bizde ziyaret ve tavsiye edeceğimizi garanti etmiyoruz.

Ha demişsinki kaç kişiye yardım ettiniz ? Bize yardım edilmediki bizde başkasına yardım edelim

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Bu Skini bulabilirmiyim
« Yanıtla #5 : Aralık 14, 2008, 23:31:33 ÖS »
Tartışmaya gerek yok.Konu eklendiği zaman konuyu okumuştum.Ama o temayı bulamadığım için cevap yazamamıştım.

Çevrimdışı Yasin_0023

• SİYAHSERİT
-Bu Skini bulabilirmiyim
« Yanıtla #6 : Aralık 14, 2008, 23:54:12 ÖS »
Her Yaptıgınız İyilige Karşılıkmı Bekliyorsunuz Bence Birazda Olsa Birşeyleri Karşılıksız Yapsanız Daha İyi Olur Ozman Belki Birşeyler Yapabilirsiniz Arkadaşlar Hem Burda Ayıp Etmissiniz Nerdeyse 1 sene önceki Bir Konu İnsanlık Hali Olabilir Gözden Kaçar Unutulabilir Ne var bunda bu kadar abartılacak Anlamıyorum Derdiniz Neyse Söyleyinde Bi Çare Bulalım ?
|www .siyahserit.tr.cx | 
|www .siyahserit.tr.gg  |  |www.uzmanweb.yetkinblog.com |  |www.uzmanweb.yetkinforum.com | |www.siyahserit.turkforumpro.com  |