Gönderen Konu: Bu Sorun Herkesin Sorunudur.Okuyun.  (Okunma sayısı 1292 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AcemiXoops

  • İleti: 102
  • Puan: 0
Bu Sorun Herkesin Sorunudur.Okuyun.
« : Kasım 30, 2008, 04:24:03 ÖÖ »
En nefret ettigim sey zararsiz, kendi halinde olan sitelere yapilan hack saldirilardir.Bunu üyesi oldugum her yer webmaster forumlarinda belirttim sevgili smf dostlarim
Yaa...Bakin olay su;
-Siz yilmaköylüsünüz ve bir site yapiyorsunuz kendi çapinizda.Kimseyle,hiçbirseyle idda si omayan bir site..
-Buraya kadar normal mi?
Evet normal
DURUM FARKLI SEVGiLi ARKADASLARIM.Size WebSitesinin Arka sokaklarinda olanlari gösterecegim ..
( Mk Portal-SMF endexli Site kullaniyorum)
ÜYE OLANLAR


Arminbux
- E-Maili=andresschultz43@yahoo.co.uk
-ip.Adresi=78.110.175.12
-Sitemizi çökertmek için girisimde bulundu
-Alttaki Linkte kaç kere saldirdigina bakin
http://www.stopforumspam.com/ipcheck/78.110.175.12

Genel Bilgiler:
% This is the RIPE Whois query server #2.
% The objects are in RPSL format.
%
% Rights restricted by copyright.
% See http://www.ripe.net/db/copyright.html

% Note: This output has been filtered.
%       To receive output for a database update, use the "-B" flag

% Information related to '78.110.175.0 - 78.110.175.255'

inetnum:        78.110.175.0 - 78.110.175.255
netname:        LIMIT-SUREHOST-IP-1
descr:          LIMIT SUREHOST IP RANGE 1
country:        RU
admin-c:        AAS188-RIPE
tech-c:         AAS188-RIPE
status:         ASSIGNED PA
mnt-by:         UKSERVERS-MNT
source:         RIPE # Filtered

person:         Alexander A Solovyov
address:        LIMT Group Ltd.
address:        Karpinskogo 97a
address:        Moscow
address:        111423
address:        Russian Federation
phone:          +7 342 2763167
e-mail:         abuse@limt.ru
e-mail:         info@surehost.ru
e-mail:         svr.band@gmail.com
nic-hdl:        AAS188-RIPE
source:         RIPE # Filtered

% Information related to '78.110.160.0/20AS42831'

route:          78.110.160.0/20
descr:          UK Dedicated Servers Limited
origin:         AS42831
mnt-by:         UKSERVERS-MNT
source:         RIPE # Filtered

---------------------------------------------------------------------------------------------

Rumbers
- E-Maili=longill89@yahoo.co.uk
-ip.Adresi=67.215.231.146
-Sitemizi çökertmek için girisimde bulundu
-Alttaki Linkte kaç kere saldirdigina bakin
http://www.stopforumspam.com/ipcheck/67.215.231.146

Genel Bilgi=
IP Whois - 67.215.231.146
Secured Private Network SPN3W (NET-67-215-224-0-1)
                                  67.215.224.0 - 67.215.255.255
Worldscape IS Inc. WORLD-108 (NET-67-215-231-144-1)
                                  67.215.231.144 - 67.215.231.151

# ARIN WHOIS database, last updated 2008-11-28 19:10
# Enter ? for additional hints on searching ARIN's WHOIS database.
(ip.gizleyen sitelerden giriyor ama ingiltere"den)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Coliansi
- E-Maili=colemanfoley06@yahoo.co.uk  
-ip.Adresi=78.110.175.12
-Sitemizi çökertmek için girisimde bulundu
-Alttaki Linkte kaç kere saldirdigina bakin
http://www.stopforumspam.com/ipcheck/78.110.175.12

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------BU NEDiR ALLAH ASKINA? NEDEN BENiM SiTEMLE UGRASIR BU RUS"lar :)aciklayin lutfen
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimiçi AdmiN

  • Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • İleti: 7976
  • Puan: 750
  • Cinsiyet: Bay
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Bu Sorun Herkesin Sorunudur.Okuyun.
« Yanıtla #1 : Kasım 30, 2008, 11:31:46 ÖÖ »
mkportalın hangi sürümünü kullanıyorsun?Bu tür saldırılar genelde portal açıkları varsa olur.Yani bilinen bir açığı denemek için domain araması yaparlar ve senin site çıkar.

Çevrimdışı AcemiXoops

  • İleti: 102
  • Puan: 0
-Bu Sorun Herkesin Sorunudur.Okuyun.
« Yanıtla #2 : Aralık 07, 2008, 22:22:35 ÖS »
MkPortal 112b Kullaniyorum.Sürüm yükseltmeyede cesaretim yok.Korkuyorum acikcasi.

Çevrimdışı jarni

  • Moderatör
  • *
  • İleti: 864
  • Puan: 122
  • Cinsiyet: Bay
  • Trash Metal
-Bu Sorun Herkesin Sorunudur.Okuyun.
« Yanıtla #3 : Aralık 07, 2008, 23:37:50 ÖS »
Yükseltsen iyi olur bence cunku sürüm yükseltirsen belkide saldırı yapmaya calıstıkları acığı kapatırsın.

Çevrimdışı GuNDuZ

  • İleti: 2
  • Puan: 0
  • www.islamcasohbet.com
-Bu Sorun Herkesin Sorunudur.Okuyun.
« Yanıtla #4 : Aralık 14, 2008, 20:02:26 ÖS »
Evet bende yaşıyorum.. zaten bu Mkportal'dan bir hayır  görmedim sitemdeki kullanıcıları kaybettim yeni yeni toparlıyorum suanda.. aynı saldırı banada oluyor ve halen oluyor.. birde şuan acaip bir virüs var Mkportal cinsinde.. siteme girişte Microsoft Office programını otomatik yüklemeye çalışıyor iptal yada devam edince ekran komple kitleniyor ve reset atıyor kendi kendi pc nasıl bir virüs aklım almadı.. ve mkportal yüzünden..
« Son Düzenleme: Aralık 14, 2008, 20:07:45 ÖS Gönderen: GuNDuZ »
"Bir Elif Miktarı Hayat Yeter Bana"

Çevrimiçi AdmiN

  • Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • İleti: 7976
  • Puan: 750
  • Cinsiyet: Bay
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Bu Sorun Herkesin Sorunudur.Okuyun.
« Yanıtla #5 : Aralık 14, 2008, 22:20:35 ÖS »
GuNDuZ, mkportal yüzünden kullanıcıları nasıl kaybettin?Kullanıcılar forumda tutuluyor.Portaldaki virüsü temizlemek için ana dizindeki ve forum klasöründeki index.php dosyalarını bilgisayara indirip not defteri ile aç.Kodların en altında iframe ile başlayan kodlar varsa onları silip dosyaları tekrar siteye yükle.

 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
5 Yanıt
2126 Gösterim
Son İleti Temmuz 02, 2007, 18:59:22 ÖS
Gönderen: AdmiN
7 Yanıt
1145 Gösterim
Son İleti Temmuz 15, 2007, 15:40:13 ÖS
Gönderen: ALpeR
1 Yanıt
992 Gösterim
Son İleti Kasım 27, 2007, 08:46:40 ÖÖ
Gönderen: burajan
0 Yanıt
985 Gösterim
Son İleti Temmuz 16, 2008, 17:36:58 ÖS
Gönderen: AdmiN
1 Yanıt
2372 Gösterim
Son İleti Mayıs 16, 2009, 20:21:29 ÖS
Gönderen: akurudayi