Gönderen Konu: Bulk/Spam klasörlerini ? nedir bu  (Okunma sayısı 2097 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mardinliyim

Bulk/Spam klasörlerini ? nedir bu
« : Ocak 04, 2010, 03:01:08 ÖÖ »
slm arkadaslar bu sorunla karsi karsiyayim ne yapmam gerek  ?  lutfen yardim edin simdiden tskler

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.

Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı mardinliyim

-Bulk/Spam klasörlerini ? nedir bu
« Yanıtla #1 : Ocak 04, 2010, 03:26:25 ÖÖ »
slm gene ben simdi biri adsense formda yazmis

Sitenizde kullandığınız Google logosunun yanındaki TM harfleri ingilizce trademark kelimesinin kısaltmasıdır, bu da o ürünün veya resmin telif hakları ile korunduğuna işaret eder... Google ismini ve logosunu sitende kullandığın için Adsense kurallarını ihlal etmişsiniz...

Özel arama motorunun kullanımı ile ilgili kurallar daha önce konuşulmuştu ve hatta AdsensePro bu konuya mesaj göndererek bazı detaylara açıklık getirmişti.

peki nasil oliyor? simdiden tskler

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #2 : Ocak 04, 2010, 18:26:05 ÖS »
Sitenizdeki google reklamlarına siz veya bir başkası birden çok tıklama yapmış.İki üç tıklama sorun olmuyor ama bunu sıkça yaparsanız google adsense hesabını durduruyor.Bu mail de bu konuyla ilgili bilgilendirme mesajıdır.Bulk/spam ile bir alakası yok.Gönderilen bilgilendirme maili gelen kutusuna değil de istenmeyen mesajlar kutusuna (bulk/spam mail) gelmiş olabilir.Orayı da kontrol edin diyor.

İkinci yazdığınız mesajda da google arama kodlarıyla özel arama sayfası yapılabiliyor.Bu özel arama sayfasında google'ın logosu görünüyor veya bu logoyu değiştirebiliyorsunuz.Eğer google logosunu kendinize göre değiştirip kullanırsanız bu da kuralara aykırı olduğundan adsense hesabının durdurulmasına sebep olur.

Google reklamlaına başkası fazla tıklama yapmış olabilir.Bu durumda google'ın gönderdiği mailde olan bir bağlantı var.Ordan durumu anlatan bir mail gönderebilirsin.Eğer mazeretin kabul edilirse adsense hesabı tekrar açılabilir.Ama mazeretlerin çoğunu kabul etmiyorlar zaten.

Sonuçta hesap durduruldu ve içindeki kazanılan para google'a kaldı.Yeni bir adsense hesabı açıp onu kullanabilirsin.

Çevrimdışı mardinliyim

« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2010, 14:43:07 ÖS »
peki tskler adminim simdi ben demon ismimin baska kisi adina yaptim ve google gmail actim gene tekrar adsenseye kayd olursam google eski dosyaya bakarmi cunku ben kisi ismini degistirdim kisaca eskiden adima aiiti simdi sözlesme yeniledim baska kisi adina ve yeni mail actim hotmail degil gmail actim kayit yapsam gene bu sorun yasanmazmi?  elerine saglik adminim bu boardu actiginiz icin  :"5 :'1

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2010, 19:35:19 ÖS »
Sorun olmaz sanırım.Ama google hesap sahibinin bilgileri ile ödeme bilgilerinin aynı olmasına da dikkat ediyor.Daha önce kullandığınız ödeme bilgileri de değiştirmeniz gerekir.Farklı bir kişinin ödeme bilgileri ve onun adını kullanarak yeni hesap oluşturun.Bu şekilde daha garanti olur.

Çevrimdışı mardinliyim

« Yanıtla #5 : Ocak 07, 2010, 01:28:15 ÖÖ »
adminim elerine saglik  yeniledik ve galiba bekliyecez bakalim karar ne cikar   :D

Hesap Etkin Değil
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSense’e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.
AdSense anasayfasına geri dön.

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #6 : Ocak 07, 2010, 21:40:14 ÖS »
Hesap etkinleşmesi bir kaç hafta veya bir kaç ay sürebiliyor.

Seo4Smf Tagleri: