Gönderen Konu: [BURALARDA YENİYİM] Ve Sorularım Var :)  (Okunma sayısı 554 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Axa

[BURALARDA YENİYİM] Ve Sorularım Var :)
« : Temmuz 30, 2011, 15:41:52 ÖS »

Arkadaşlar Sitem İçin Birikmiş Baya Bir Sorum Var, Sizden İsteğim Bu Sorularımı DETAYLI Olarak Açıklamanız. Ancak Bu İşlere Yeni Başladım O Yüzden Gerçekten DETAYLI Bir Anlatım Bekliyorum Sizlerden.

1. Ziyaretçinin Konuyu Görememesi =>

Ziyaretçiler Bölümleri, Kategorileri Falan Görebilmesini İstiyorum Ancak Konuya Girince Konu İçeriğinde :

Bu Konuyu Görebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Eğer Zaten Üyeyseniz "Giriş Yap" Butonuna Tıklamanız Yeterlidir.

Üye Ol - Giriş Yap

Yazmasını İstiyorum.

2. Forumumun Altında "Son Konular" Diye Bir Eklenti Var. Ama En Altında Olduğu İçin Fazla Dikkat Çekmiyor Çünkü "Son Konular" Eklentisinin Üstünde "Forum İstatislikleri" Falan Var, Ben Bunu Forum İstatisliklerinin Üstüne Almak Ve Son Konular'da Sadece 5 Konu Göstermesini İstiyorum. Bir de "Son Konular" Yazısını "Son Mesajlar" Olarak Değiştirmek İstiyorum.

3. Birisi Öm Attığında Ekranın Ortasında :

Diye Pencere Belirmesini İstiyorum.

4. Forumumda Tek Bir Tane Tema Kullanılmasını İstiyorum, Arkadaşımdan Duyduğuma Göre Forumda ki Üyeler Temayı Kafalarına Göre Değiştirebiliyorlarmış. Mesela Urban Temasını Kullanıyorum Ben Ama Üyeler Urban Temasını Değiştirip Darkbreak Temasını Koyabiliyorlarmış. Bunu Nasıl  Önleyebilirim?

« Son Düzenleme: Temmuz 30, 2011, 16:01:54 ÖS Gönderen: Axa »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-[BURALARDA YENİYİM] Ve Sorularım Var :)
« Yanıtla #1 : Ağustos 01, 2011, 20:44:20 ÖS »
1- Konu başlığına tıklayınca içeriğin görünmemesi için gerekli işlem buradaki konuda var.Eğer konu içeriği de örünsün ama linkler görünmesin istersen, buradaki modülü kullanabilirsin.

2- Son mesajlardaki sayıyı yönetim panelinde soldaki kullanılan tema kısmına girip  "Forum anasayfasında gösterilecek yeni mesaj sayısı" yazısının karşısındaki değeri değiştirerek ayarlayabilirsin.Son Konular yazısını Themes/default/languages/index.turkish.php dosyasından değiştirebilirsin. İstatistikler ve son konular kısmında neyi kastettiğini tam anlamadım.Normalde son konular zaten istatistiklerin üstündedir.Sitenin adresini yazarsan ordan inceleyebilirim.

3- Yönetim paneli > Kullanılan Tema > Ayarları Sıfırla > burada kullandığın temanın isminin altında  "Bu tema için varsayılan (aynı zamanda ziyaretçilerin sahip olacağı) ayarları sıfırla"  yazısına tıklayınca çılan sayfada     Yeni mesaj aldığınızda bir uyarı penceresi gösterilsinmi? yazısını bul ve önündeki kutucuğu işaretle.

4- Yönetim paneli > Temalar ve Görünüm  > burada aşağıdaki gibi iki tane seçenek mevcut .Bu seçeneklerden her ikisinde de kendi kullanmak istediğin temayı seçersin. Aynı sayfada Üyelerin kendi temalarını seçmelerine izin ver. yazısının yanındaki işareti kaldırırsan üyeler kendine özel tema seçemez.
   - Forumun varsayılan görünümü:
   - Herkesinkini değiştir::