Selam benim sorunlarım bitmiyo

daha önceki sorunumu cevapladınız teşekkür ederim gerci yapamadım tekrar format attım bu seferde sorunum şu D sürücüsünü sildim tamamen şuan bitek c sürücüsü var bölümlenmemiş alandan xp cd siyle yapmaya çalışıyorum ama çok az alan oldugundan biçimlendiremiyor bilgisayarımdan
Windows arabirimini kullanma
Bilgisayar Yönetimi (Yerel) öğesini açın.
Konsol ağacında Bilgisayar Yönetimi (Yerel) öğesini tıklatın, Depolama Ortamı'nı tıklatın ve sonra Disk Yönetimi'ni tıklatın.
Temel diskin ayrılmamış bir bölgesini sağ tıklatın ve sonra Yeni Bölüm’ü tıklatın veya genişletilmiş bir disk bölümünde boş alanı sağ tıklatın ve sonra Yeni Mantıksal Sürücü’yü tıklatın.
Yeni Bölüm sihirbazında önce İleri düğmesini, Birincil Bölüm’ü, Genişletilmiş Bölüm'ü veya Mantıksal sürücü’yü tıklatın ve ekrandaki yönergeleri izleyin.
diye biyerde gördüm yapıyım dedim ama sadece c sürücüsü görünüyor ve Temel diskin ayrılmamış bir bölgesini sağ tıklatın ve sonra Yeni Bölüm’ü tıklatın veya genişletilmiş bir disk bölümünde boş alanı sağ tıklatın ve sonra Yeni Mantıksal Sürücü’yü tıklatın.
bu bölüm yok saga tıkladığımda bi proğram indirdim Partition Magic8 ama oda disk oluşturuyorum sonuna geldiğimde şu hatayı veriyor
This is an evaluation version of PartitionMagic. To
purchase the full version of PartitionMagic, visit your
local software reseller or call PowerQuest sales at
1-800-379-2566 (United States and Canada only) or
+1-801-437-8900 or visit our web site at
www.powerquest.com.
anlıyamadım acaba proğramdamı bi eksiklik var yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler