Gönderen Konu: deepfreeze pcden kaldıramıyorum yardım!  (Okunma sayısı 3715 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mmkgs

deepfreeze pcden kaldıramıyorum yardım!
« : Ekim 13, 2008, 22:15:27 ÖS »
arkadalar ben deepfreeze mi pc den kaldırmak istiyorum şifremi bilmeme rağmen  açıldıktan sonra yanıt vermiyor...nasıl kaldırabilirim  bilgi sahibi arkadaşım varsa lütfen acil yardımcı olsun..saygılar
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı romeoo

• A'dan Z'ye Photoshop Dersleri ve Eklentileri
-deepfreeze pcden kaldıramıyorum yardım!
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2008, 22:33:05 ÖS »
ctrl-alt-shift-f6 tuşuna basıp şifreyi girip en alttaki seçeneği (boot thawed)seçiyorsunuz.ve makineyi resetliyorsunuz.açılışta deep freeze'nin o sağ alt köşesindeki o simgesi kırmızı çizgiyle yanıp yanıp sönmesi lazım.daha sonra deep freeze'yi kurarken çalıştırdığımız deep freeze.exe yi tekrar çalıştırıyoruz.Bu kez install yerine uninstall seçeneğini veriyor.ve uninstall edip yeniden başlatıyorsunuz.en sonda program filesin içindeki deep freeze klasörünü kompile silin.(daha Sağlıklı olur).Bu yöntemle silemeyenler yine önce deep freezede boot thawed seçeneğini seçip resetlesinler makineyi açılışta çalıştır-msconfig'den deep freezeyi kaldırıp öyle uninstall etsinler.bu yöntemde işe yarıyor.
PROFESYONEL LOGO YAPILIR...

Çevrimdışı jarni

• Moderatör
  • *
  • Trash Metal
« Yanıtla #2 : Ekim 13, 2008, 23:24:31 ÖS »
romeonun anlattığı gibi işlemler normal durumlarda doğrudur ancak siz ctrl+alt+shitf+f6 yaptıüğınızda şifrenizi girip enter yapınca hata raporu alıyosanız  daha önce baska bi konuda daha iyi bi şekilde ele almıstım forumu incelerseniz buluırsunuz.

Çevrimdışı ZaFeRySb

• Süper Moderatör
  • *
  • Ya olduğun gibi görün,ya da göründüğün gibi ol!
« Yanıtla #3 : Ekim 14, 2008, 08:07:34 ÖÖ »
Uğraşmayın bence format atın  :D kolay gelsin.

Çevrimdışı djorge72

• filistinliyiz.bu dünyada kötüler ahirette ise bizl
« Yanıtla #4 : Ekim 14, 2008, 08:28:54 ÖÖ »
kardeş uğraşmaya değmez format gitsin... ;D
filistinliyiz.bu dünyada kötüler ahirette ise bizler

Çevrimdışı jarni

• Moderatör
  • *
  • Trash Metal
« Yanıtla #5 : Ekim 14, 2008, 08:29:45 ÖÖ »
format atın diyosunuzda bakalım format atacak kadar boş mu bilgisayar benim pc ye format atmak sadece hayal o kadar cok duzenim bilgm var ki:D

Çevrimdışı djorge72

• filistinliyiz.bu dünyada kötüler ahirette ise bizl
« Yanıtla #6 : Ekim 14, 2008, 08:42:21 ÖÖ »
ben olsam bilgileri dvd ye atarım sonra formatı atarım bende de vardı ben öyle yaptım...
filistinliyiz.bu dünyada kötüler ahirette ise bizler

Çevrimdışı mmkgs

« Yanıtla #7 : Ekim 14, 2008, 10:20:20 ÖÖ »
arkadaşlar ben olsam format atardım diyen var...en kolayı delmi :!3 benimki normalde şifreyi bilmeme rağmen  deepfreeze yanıt vermiyordu...5 saate yakın uğraştıktan sonra  şükür format atmadan kaldırabildim :!1 . ilgi ve alakanıza teşekkür ederim saygılarımla .mmkgs
« Son Düzenleme: Ekim 14, 2008, 10:22:38 ÖÖ Gönderen: mmkgs »

Çevrimdışı romeoo

• A'dan Z'ye Photoshop Dersleri ve Eklentileri
« Yanıtla #8 : Ekim 14, 2008, 16:45:41 ÖS »
Böyle eften püften durumlarda pc' ye format atılmaz. Formatın yararı olduğu kadar çok kez uygulandığı zaman hard diske büyük zararı vardır. Üstelik format atsanız bile deep freeze tamamen kalkmayacak, izleri mutlaka kalacaktır. İlk bahsettiğim şekilde ve Jarni arkadaşın söylediğini yaparsanız sorun olmaz.
PROFESYONEL LOGO YAPILIR...

Çevrimdışı deli_-_mavi

« Yanıtla #9 : Kasım 07, 2008, 22:16:00 ÖS »
arkadaşım gerek yok formata falan sadece yapacan şu deep freezeyi acıyorsun dondugu zaman ctrl+alt+dell tuşlarına basınca sana windows görev yöneticisi cıkacaktır oradan yapacan işlem şudur işlemleri tıklıyon ordan explorer.exe yi mausula tıklayarak görevi sonlandiriyorsun işte size deepfreeze calıştı  işlemi yaptıktan sonra şifreni giriyorsun  deaktif edip kaldırabilirsin

explorerim gitti diye uzulme  hemen yine windows görev yöneticisini  cağırıp  üst kısımda dosya secenegine tıklayarak acıla menudeun yeni görev çalıştırı tıklayıp acılan kutuya explorer.exe  yazıp tamam diyorsunuz olay bukadar .

not: bu işlemi yaparken pcdeki ekranın tamamen gider igonlar gözükmez şaşırmayın işlemler bitirince  görev yöneticisinden exploreri acınca herşey yerine gelir teşekkurler