Gönderen Konu: domaini bedava hosta yönlendirmek (soru)  (Okunma sayısı 872 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı deepreal

domaini bedava hosta yönlendirmek (soru)
« : Ağustos 02, 2011, 18:49:24 ÖS »
Arkadaşlar kanteva.tk adresinden ücretsiz bir host aldım şimdide .net uzantılı domain almak istiyorum ama bedava hosta nasıl yönlendirmesini yapıcam bilmiyorum kanteva.tkdaki hostu inceleyip yardım ederseniz çok iyi olur boşuna domain almış olmiyim  :no

birde turkticaret.net nasıl ? güvenilirmi yani.domaini ordan almayı düşünüyorumda
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-domaini bedava hosta yönlendirmek (soru)
« Yanıtla #1 : Ağustos 02, 2011, 20:38:16 ÖS »
 Domaini alırken son adımda senden  name server (ns) bilgilerini ister.O alana bu name server bilgisi olarak aşağıdakileri yazarsan domaini ücretsiz hosta yönlendirmiş olursun.Bu işlem bitiminde ns adreslerinin aktif olduğuna dair bir mail alırsın.

ns1.byet.org
ns2.byet.org
ns3.byet.org
ns4.byet.org

sonra bedava alanı aldığın yerdeki kontrol paneline girip üst menüden account settings i seç.Açılan sayfada View / Add Domains yazısına tıkla.Açılan sayfada Domain Name yazısının yanındaki kutuya domain adını yaz ve add domain düğmesine tıkla.Bu işlemden 12-24 saat içinde domain yönlenmiş olur.

Domaini nerden alacağın konusundan isimtescil.net i önerebilirim.Turkticaret.net te iyi ama teknik destek konusunda pek iyi değiller.

Domaini de ücretsiz kullanmak istersen  http://www.co.cc sitesinden bir hesap alarak kanteva üzerinden aldığın ücretsiz alanı bu isme yönlendirebilirsin.