Site adresi: Linkleri Görebilmek İçin
Kayıt Olun veya
Giriş Yapınwww.egitimturk.org
| Linkleri Görebilmek İçin
Kayıt Olun veya
Giriş Yapınwww.iolpliler.net
Sitenin kuruluş tarihi: İlk açılız zamanı 2002
Sitenin kuruluş amacı: Amacımız iolpliler.net için İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinin ders notu paylaşımını sağlamaktı egitimturk.org ile artık bütün eğitim ilgililerini aramıza almaya başladık.
Sitenin verdiği hizmet: Eğitim her dalı, özellikle yabancı dil eğitimi
Sitenin altyapısı: Joomla! + phpBB3
Yönetici iletişim adresi: iolpliler.net@hotmail.comSite ile ilgili yapımcı yorumu: Aslına bakılırsa bu sitede beni birçok üye tanır. Öğretmen olmaya hazırlanan bir üniversite son sınıf öğrencisi olarak 5 senedir verdiğimiz yabancı dil eğitimi hizmetine yenilerini de katıp kapsamımızı geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bir günde iki haftada 40 eğitim haberi ve bu haberlerin herbiri için tartışma sayfası açacak kadar profesyonel bir hizmetin devamını sağlamak niyetindeyiz.
Sitemizin içeriği sebebiyle, daha çok öğretmen ve eğitim fakültesi öğrencilerine hitap etmektedir. Bunca zaman içinde kazandığımız tecrübeleri aktarmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Tecrübe prensip getiriyor. İşte bu yüzden kurallarımız oldukça katıdır. Baştan söylemekte fayda var

Şu anda henüz egitimturk.org adresi aktif değil ancak; hedeflerimiz arasında Eylül 2007'de bu adreste hizmet vermeye başlamak en öncelikli sırada bulunmakta.
Forumsayfalarımızın birçoğunu üye olmaksızın görmek mümkün ancak; hiçbir sayfaya üye olmaksızın ileti gönderilemez. Bunun sebebini de internet dünyasını az çok tanıyan herkes bilir.
Teşekkür listesi şu anda boş.