Gönderen Konu: E-mail Sunucu Sorunu + Resim Sorunu [çözüldü]  (Okunma sayısı 4970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hackedby_gr

E-mail Sunucu Sorunu + Resim Sorunu [çözüldü]
« : Haziran 21, 2007, 15:16:47 ÖS »
1-) Slm hocam ben mwp 2.11 de e-mail server sorunu yasiyorum...yani siteme uye olduklari zaman onlara uyelikleri onaylamak icin bi uyari cikiyo buraya kadar her sey tamam fakat bundan sonra sorun basliyo..uyelikleri onayladigim zaman yada kabul etmedigim zaman onlara onay maili yada Uyelik red edildi maili gitmiyor.3-4 tane farkli mail adresleri denedim fakat ayni sorun dewam etti..Acaba onay mailleri yeni kayit olan uyelere neden gitmiyor...Bunun Sorunu ne Olabilir..Insallah Sorunu cozebilirsiniz..

2-) Ikinci Sorun ise hocam resimler sayfasinda kucuk resimlerin boyutlarini sabit tutmak istiyorum yani avatar boyutlarinin 100x75 olmasini istiyorum..pic_showall dosyasina baktim ama bisey bulamadim..

Simdiden Tesekkurler...

« Son Düzenleme: Haziran 22, 2007, 17:15:49 ÖS Gönderen: AdmiN »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı Yunus Emre

• Doğduğum gün, öleceğim gün, diriltileceğim gün.
-E-mail Sunucu Sorunu + Resim Sorunu
« Yanıtla #1 : Haziran 21, 2007, 15:20:17 ÖS »
1). Sorunun cevabı sunucun (hostun) e-mail tarzını desteklemiyor.
Bu tür e-mail ler  Jmail gibi yollarla gönderiliyor ve bir çok free host bunu desteklemiyor.

2) Sorunu dosyaya bakıp buraya yazarım
Tema Reklam - Tanıtım.

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
« Yanıtla #2 : Haziran 21, 2007, 15:22:15 ÖS »
Resimlerdeki resimlerin boyutlarını sabit yapmak için pic_functions.asp dosyasından ayarlamalısın.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı hackedby_gr

« Yanıtla #3 : Haziran 21, 2007, 15:24:25 ÖS »
sayin Yunus emre ne dedigimi anlamadiniz galiba ben freehost kullanmiyorum!!!daha sonra dedim bir cok adres kullandim hotmail gibi gmail gibi fakat ayni sorun dewam ediyordu...Fakat bosey yazmayi unuttum siteyi ilk kullanmaya basaldigimda e-mail server calisiyodu daha sonra kendi kendisine calismamaya baslad :S:S

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #4 : Haziran 21, 2007, 16:21:07 ÖS »
Mail sunucusu başta çalışıyorsa da sonradan çalışmamaya başlamışsa, hostingi aldığın siteye mail gönderip kullanılan mail bileşenini öğrenip mail ayarlarını ona göre yapabilirsin.Ya da sitedeki tüm mail bileşenlerini denersin.Mail sunucu adresi yerine localhost yazıp denersin.Yine olmazsa üyeliği mail onaylı, yerine direk onaylı yaparsın.

Çevrimdışı Yunus Emre

• Doğduğum gün, öleceğim gün, diriltileceğim gün.
« Yanıtla #5 : Haziran 21, 2007, 20:50:49 ÖS »
Benim demeye çalıştığım gmail gibi mail adresleri değil. Jmail yani  mail bileşeni.
İşlemcim ısınıyor bil. kapandı cevap yazamadım.Admin abi iyi açıklamış hostinginin mail bileşenini öğren ona göre ayarla.Olmassa -ki olsa bile- direk üyeliği tavsiye ederim
Tema Reklam - Tanıtım.

Çevrimdışı hackedby_gr

« Yanıtla #6 : Haziran 22, 2007, 15:57:51 ÖS »
o arkadaslar tesekkurler...

Çevrimdışı nasihat

-E-mail Sunucu Sorunu + Resim Sorunu [çözüldü]
« Yanıtla #7 : Kasım 08, 2008, 17:17:45 ÖS »
selam hocam benim sitem php dili  ben mail bileşenlerini değiştircem benimki hotmail ve şuanda sorun var e-mail basarılı bir sekild e gönderildi diyor ama gitmiyor. ben gmail yapabilirmiym Nasıl bir yol izlemem gerekir.bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-E-mail Sunucu Sorunu + Resim Sorunu [çözüldü]
« Yanıtla #8 : Kasım 09, 2008, 11:01:16 ÖÖ »
Windows sunucu mu yoksa linux sunucu mu kullanıyorsun?Sadece hotmail kullanıcılarıan mı mail göndermiyor, yoksa hiç bir adrese mail göndermiyormu? Linux sunucu kullanıoyorsan ve varsayılan olarak ayarlanmış mail bileşeni kısmı çalışmıyorsa smtp mail ayarlarını seçip ayarla.Kendi sitenden açtığın mail adrsi veya gmail için smtp ayarlarını bulup ayarla.Smtp ayarlarına mail adresini ve şifreni yaz.Mail sunucu kısmına da mail.google.com yazıp dene.

Seo4Smf Tagleri: