Gönderen Konu: FCKEDITOR  (Okunma sayısı 1200 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı seheryeli

FCKEDITOR
« : Şubat 04, 2010, 00:56:00 ÖÖ »
Hızlı cevap kutusu, üyelerin kullanımında flash(swf) secenegini ve kaynak kodları secenegini gostermıyor.Admin girişi yaptıgımda adminin hızlı cevap kutusunda bu seçenekler var.
forum özelliklerinde html kodlarım açık ama olmuyor.Üyelerin hızlı cevap kutusunda kaynak kodları ve flash secenegi görünmüyor.
yardımcı olursanız sevinirim.
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı seheryeli

-FCKEDITOR
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2010, 01:46:09 ÖÖ »
düzeltme yapıyorum.Üyelerin hızlı cevap kutusuna kaynak ve flashı ekledim.şimdi sorun olan, youtube dan video koymak için gerekli kodları yazıyorum.fckeditörün önizlemesinde kodları yazdıktan sonra video geliyor görüyorum fakat gönder deyip foruma ekleyince sadece kodlar yazı halinde gozukuyor.Gayem üyelerin youtube videolarını forum sayfalarından izleyebilmeleri...

Çevrimdışı seheryeli

-FCKEDITOR
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2010, 12:15:07 ÖS »
fckconfig.js dosyasında 'admin' 'default' ve 'basic' olarak belirtilmiş yerler var orada default olan yere tırnak içinde 'sorce' ve 'flash' seçeneğinide ekledim üyelerin hızlı cevap kutusuna html kodlarıyla ekleme yapılabiliyor flash eklenebiliyor hale geldi.
nasıl yaptığımıda belirteyimki burayı okuyan arkadaşlarda faydalansınlar.
fakat işte yukarıda belirttiğim sorunun çözümünüde bekliyorum.
html kodlarını siteye admin girişi yaparak eklediğimde forumda youtube videoları gösterilebiliyor.
üye girişi yapıp html kodu eklediğimde ise forumda sadece kodlar yazı olarak gözüküyor.kullandığım portal sürümü mwp 2.11

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
-FCKEDITOR
« Yanıtla #3 : Şubat 05, 2010, 23:35:15 ÖS »
Onun öyle olmasının nedeni bazı kodların güvenlik açısından sadece adminlere izin verilmesidir. Bunu değiştirmek için inc_functions.asp dosyasından kodları değiştirerek yapabilirsiniz. Nasıl bir kod değişikliği yapılacağını dosyayı inceledikten sonra verebilirim, hatta tam olarak şuan içinde böyle birşeyin nereden yapılacağını da hatırlamıyorum. Ancak istediğiniz forumda youtube ve google videoları oynatmaksa şöyle bir güncelleme yapmıştık. Konuya ulaşmak için burayı tıklayabilirsin
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı seheryeli

-FCKEDITOR
« Yanıtla #4 : Şubat 07, 2010, 00:32:45 ÖÖ »
Dediğinizi yaptım malesef bir sonuç alamadım.inc_functions.asp de kodları değiştirdim admin girişimde kaynak kodlarıyla videoyu yükledim ama üye girişimde olmadı.

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
-FCKEDITOR
« Yanıtla #5 : Şubat 07, 2010, 00:40:24 ÖÖ »
O konudaki birinci sayfanın son mesajında bir üyemiz sormuş. Ona da cevap yazmışım ikinci sayfanın ilk mesajında. Ulaşmak için burayı tıkla
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Seo4Smf Tagleri: