|
|
 |
« : Mart 10, 2007, 20:14:15 ÖS » |
|
wamp server ve iis aynı pc de nasıl kullanabilirim.Wamp server kullanıyordum iss lazım oldu onu kurunca wamp server çalışmaz oldu.iss port ayarını 80 den 85 çıkardım yinede çakıştı galiba wamp server çalışmadı.İksini aktif olarak kullanbilen var mı? Bu aradaa wamp server tavsiye ederim php için çok güzel bir server programı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
Meslek: Öğretmen
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 10, 2007, 22:08:04 ÖS » |
|
Ben kullanıyorum.Bu konu ile lgili bir video eklemiştim.Aşağıdaki adresten bakabilirsin. Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Uzman Üye

Meslek: Seçilmedi
Bilgi paylaşılmadan anlam kazanmaz.
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 10, 2007, 22:30:51 ÖS » |
|
teşekkürler bir deneyelim bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
İsim: k.k.
Meslek: Çalışmıyor
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 04, 2008, 09:46:46 ÖÖ » |
|
video yu görüntüleyemiyorum sayfayla ilgili bir sorun sanırım, bi kontrol edebilir misiniz? video dan önce şu sorumu yanıtlarsanız sevinirim, wamp server ı kullanırken services den iis i kapatmam mı gerekiyor? teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Web Programcısı
Administrator
Meslek: Teknisyen
Web Programcısı
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 04, 2008, 13:29:41 ÖS » |
|
Wamp serveri bilmiyorum. Ama easyphp adlı programla sorununu çözebilirsin. IIS de port ayarını değiştirince her ikisi birden çalışabiliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 04, 2008, 18:31:46 ÖS » |
|
Wamp server ve IIS ilk kurulduğunda 80 portunu kullanır.İkisinden birinin portunu değiştirmek gerekir.Ya da birini kullanırken diğerini durdurmak gerekir.
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Yeni Üye
İsim: Murat ÖRS
Meslek: Mühendis
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 19, 2009, 08:28:12 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar bu konu acil bir şekilde lazım oldu. Video çalışmıyor. İlgili videoyu çeken arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 19, 2009, 10:22:19 ÖÖ » |
|
Wamp server ile ilgili videolu ve resimli kurulum anlatımlarını aşağıdaki linklerden bakabilirsin. Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınLinkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
İsim: Murat ÖRS
Meslek: Mühendis
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 27, 2009, 16:16:35 ÖS » |
|
Benim istediğim, wamp server ile IIS'i aynı anda kullanmaktı. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
İsim: sezer acar
Meslek: Öğrenci-Üni.
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 13, 2010, 18:39:53 ÖS » |
|
biriniz yardımcı olamadınız be adam yukarda diyor portlardan birini değiştir yaw kardeşim onu biliyoruz nasıl değiştireceğini de yaz bari ikincisi adam link vermiş burada video var diyor giriyorum video ile alakalı hiç bi şey yok nasıl bi site hayret bi şey yaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|