Gönderen Konu: navicon  (Okunma sayısı 2278 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hackedby_gr

-navicon
« Yanıtla #10 : Nisan 20, 2007, 21:04:18 ÖS »
mwpde gorunmesi icin inc_top.asp dosyasinin icine koymak lazim fakat inc_top.asp
<head>...<head> <title>....</title> gibi kodlar bulunmaz ve bulunamadigindan dolayi gavicon kodlarinizi inc_top.asp dosyasina eklesenizde calismaz...ben bunada care buldum :))

inc_top.asp dosyasinin icine <head>,<body> gibi kodlar ekledim ve bu kodlari eklediktan sonra hemn <body> taginin altinda favicon kodu var bunu kaydedip servera attigimda favicon hemen adres cubugunda gorunmeye basladi :) evet sizde bu dosyayi indirip sunucunuza atin

Yada tamamen benim kendi yapmis oldugum inc_favicon.asp dosyasini indirip butun sayfalarda bulunan inc_top.asp kodunun altina include edersenizde favicon tekrar gorunur ama sadece include ettiginiz sayfada gorunur...
Not:indirdiginiz inc_favicon dosyasinin icinde bulunan favicon kodlarini degistiribilirsiniz yani sizin eklemek istedigniz favicon resmini .ico ise dirak dosyayi sayfalara include edin ama favicon resminizin uzantisi .gif ise o zmn onun yerine .gif icin vermis oldugum kodu .ico kodunu silip onun yerine ekliyebilirsiniz...

Arkadaslar her iki asp dosyasinida ayni download klasorune ekledim indirin ve kimi kullanmak isterseniz onu kullanin  ;)
Inc_top.asp ve Inc_favicon.asp Dosyasini indirmek icin tikla

« Son Düzenleme: Nisan 20, 2007, 21:11:54 ÖS Gönderen: hackedby_gr »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-navicon
« Yanıtla #11 : Nisan 20, 2007, 21:35:39 ÖS »
Bu dosya .gif uzantılı değil, .ico uzantılı olmalı.Tüm sayfalarda görünmesi için inc_top.asp içine eklemek gerekiyor.

Çevrimdışı mursti

-navicon
« Yanıtla #12 : Nisan 20, 2007, 22:03:02 ÖS »
ewet .ico yapacak bir program olması şart.

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
-navicon
« Yanıtla #13 : Nisan 20, 2007, 22:24:49 ÖS »
Icon Viewer 3.5
Dosya açıklaması: Icon Viewer bedava bir programdır ve ikonları yapmak için kullanılır. Yaptığınız ikonlar EXE, DLL, veya ICO uzantılı olabilir. Yaptığınız ikonlar birbirine benzeyebilir. İkonları ayrı kaydederek onları daha sonra istediğiniz bir yerde kullanabilirsiniz.
İndir
Not: Ben denemedim. İnternet üzerinden buldum.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı Dinç

• Süper Moderatör
  • *
  • Eskiden sadakate inanırdım. Şimdi ASİ olmuşum.
-navicon
« Yanıtla #14 : Nisan 20, 2007, 23:10:52 ÖS »
Ekteki dosyayı photoshop kullanıcıları c/program files/photoshop/plug ins/ klasörüne kopyalasın. (Resimlerin boyutu yanlış hatırlamıyorsam 70 px'den büyük olamıyordu) resmini kaydederken farklı kaydet deyip ICOwindows uzantısını seçsin.

Çevrimdışı amator

-navicon
« Yanıtla #15 : Nisan 20, 2007, 23:21:54 ÖS »
Favicon yapabilmek için çok pratik bir site buldum

http://www.degraeve.com/favicon/

inc_top.asp içerisine kodları aşağıdaki şekilde yazdım. Ve oldu :)

<html>
<head>
<body>
<link rel="shortcut icon" href="http://www.siteminadi.com/favicon.ico">
</body>
</head>
</html>

Bu arada, Görünmesi için tanımlama bilgilerini silmek gerekiyormuş.  :)
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2007, 00:14:54 ÖÖ Gönderen: amator »