Gönderen Konu: SMF Default Temada İşinize Yarayacak Değişiklikler  (Okunma sayısı 10130 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-SMF Default Temada İşinize Yarayacak Değişiklikler
« Yanıtla #20 : Kasım 20, 2008, 09:29:36 ÖÖ »
Forum eklentileri şimdilik çalışmıyor.O yüzden hasarlı indiriyor.Dosyayı buraya tekrar eklerim.Ayrı olarak burcum modu var.Smf.gen.tr den veya simplemachines.org adresinden indirebilirsin.Ya da bu modülü düzenleyip burcum modu şekline getirebilirsin.
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı hüzünlüyıllar

« Yanıtla #21 : Aralık 29, 2008, 22:54:30 ÖS »
-- konu içinde extra yeni konu butonu  --

Display.template.php de aşağıdaki kodu bulun.

Kod: [Seç]
'reply' => array('test' => 'can_reply', 'text' => 146, 'image' => 'reply.gif', 'lang' => true, 'url' => $scripturl . '?action=post;topic=' . $context['current_topic'] . '.' . $context['start'] . ';num_replies=' . $context['num_replies']),
altına ekle buradaki kodu ekleyin.

Kod: [Seç]
'new_topic' => array((allowedTo('post_new')) ? 1 : 'test' => 'nothinglol', 'text' => 'smf258', 'image' => 'new_topic.gif', 'lang' => true, 'url' => $scripturl . '?action=post;board=' . $context['current_board'] . '.0'),

sizleri gene rahatsız ediyorum ama sitemize bu yeni konu butonunu eklemek istiyorum,yanlız bu bahsettiğiniz php dosyası onu nasıl buşacagım açıklamalı bir yardımda bulunursanız memnun olurum...
bu arada sitenizdeki pek çok modülden faydalandım ve sitemize ekledim,emeğinize sağlık.teşekkür ederim.

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
  • Php de adım adım yol alıyor'du
« Yanıtla #22 : Aralık 30, 2008, 13:32:09 ÖS »
Önce ftp ye girin ardından forum klasörüne orda themes adında klasör olacak oraya girin içinde kullandığınız temanızın adını taşıyan klasör vardır ona tıkladığınızda Display.template.php dosyasını göreceksiniz.İşlemlerinizi ordan yapabilirsiniz kolay gelsin
« Son Düzenleme: Aralık 30, 2008, 13:33:50 ÖS Gönderen: surgunum08 »
Bir bak etrafına herkes mutlu bir sen misin üzgün? Dertler türlü türlü her biri bir sürgün!Ama unutma ki ALLAH var gülsün yüzün.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #23 : Aralık 30, 2008, 17:27:41 ÖS »
Eğer kullandığın tema için Display.template.php dosyası yoksa, kodları default tema içindekine eklemelisin.

Çevrimdışı hüzünlüyıllar

Profil Alanını Çerçeve içine Alma --
« Yanıtla #24 : Ocak 08, 2009, 00:50:32 ÖÖ »
Profil Alanını Çerçeve içine Alma  --

sitemizde ben bu değişikliği yaptım fakat resimdede gösterdiğim gibi konu üzerine taştı çizgi bunu nasıl daralta bilirim veya düzelte bilirim birde hareketli seviye,aktif ve deneyim bunları hareketli yapmak istiyorum çünkü tasarımcımız sabit yapmış ve aşagıya ikinci bir sıra açmaya başlamış bunu nasıl değiştirebilirim,yardımcı olursanız çok sevinirim,birde sitemizde açık olup olmadıgını tam olarak nasıl anlarım ziyeretçilere siteyi kapatmamıza ve üye olmadan siteye giriş izinlerini kapatmamıza ragmen bazı ziyaretçilerin siteye girdiğini ve konuları okudugunu görüyoruz  ben nedeni bir türlü çözemedim bu konudada yardımcı olursanız memnun olurum.teşekkür ederim.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #25 : Ocak 08, 2009, 19:48:39 ÖS »
Resim görünmüyor.Site adresini yazarsan kontrol edip ona göre cevap yazabilirim.

Çevrimdışı hüzünlüyıllar

« Yanıtla #26 : Ocak 08, 2009, 21:32:01 ÖS »
Resim görünmüyor.Site adresini yazarsan kontrol edip ona göre cevap yazabilirim.

sitenin adresi:www.islamingulleri.org     yanlız site ziyaretçilere kapalı ve ben açamadım grafikçi nereden kapattıysa bulamadım.

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
  • Php de adım adım yol alıyor'du
« Yanıtla #27 : Ocak 08, 2009, 22:20:29 ÖS »
Forumda en yukarda admin diye bi link vardır ona tıklayın forum kp ye girer solda forum seçenekleri vardır ona tıklayın çıkan sayfada ortada seçenekler var en baştaki seçenek ziyaretçilerde forum u gezebilsin yanında boş kutuyu işaretleyin ve kaydedin.ziyaretçilere forum açılmış olacaktır.
Bir bak etrafına herkes mutlu bir sen misin üzgün? Dertler türlü türlü her biri bir sürgün!Ama unutma ki ALLAH var gülsün yüzün.

Çevrimdışı hüzünlüyıllar

« Yanıtla #28 : Ocak 08, 2009, 23:46:37 ÖS »
Forumda en yukarda admin diye bi link vardır ona tıklayın forum kp ye girer solda forum seçenekleri vardır ona tıklayın çıkan sayfada ortada seçenekler var en baştaki seçenek ziyaretçilerde forum u gezebilsin yanında boş kutuyu işaretleyin ve kaydedin.ziyaretçilere forum açılmış olacaktır.

çok teşekkür ederim yardımlarınız için evet düzelttim.sagolun
Profil Alanını Çerçeve içine Alma  --

sitemizde ben bu değişikliği yaptım fakat resimdede gösterdiğim gibi konu üzerine taştı çizgi bunu nasıl daralta bilirim veya düzelte bilirim birde hareketli seviye,aktif ve deneyim bunları hareketli yapmak istiyorum çünkü tasarımcımız sabit yapmış ve aşagıya ikinci bir sıra açmaya başlamış bunu nasıl değiştirebilirim,yardımcı olursanız çok sevinirim,birde sitemizde açık olup olmadıgını tam olarak nasıl anlarım ziyeretçilere siteyi kapatmamıza ve üye olmadan siteye giriş izinlerini kapatmamıza ragmen bazı ziyaretçilerin siteye girdiğini ve konuları okudugunu görüyoruz  ben nedeni bir türlü çözemedim bu konudada yardımcı olursanız memnun olurum.teşekkür ederim.

birde bu konularad bana yardımcı olusanız memnun olurum.SİTE ADRESİ:www.islamingulleri.org

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #29 : Ocak 09, 2009, 17:41:55 ÖS »
Aktiflik deneyim seviye modülünde bazı resimler eksik kalmış, o yüzden sorun görünüyor.Buradaki resimleri indirip tema içindeki images klasörüne yükleyin.
Seviye resimlerinin genişliği fazla olduğundan taşma yapıyor.Daha küçük resimler bulursanız sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Forumlara giriliyor.Forum seçenekleri kısmından "Ziyaretçiler forumu gezebilsin" yazısının karşısındaki onay işaretini kaldırırsanız ziyaretçiler foruma giremez.

Seo4Smf Tagleri: