|
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 17, 2008, 15:19:38 ÖS » |
Teşekkür Et
|
bak bu da çok güzel ama sadece bir reklam katıyor Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınwww.net.tc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 31, 2008, 18:27:21 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınwww.sayfasi.de diye bir site vardı ama su an kapalı sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 01, 2008, 15:26:59 ÖS » |
Teşekkür Et
|
yok hala var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 01, 2009, 14:23:18 ÖS » |
Teşekkür Et
|
ya kısa ve güzel bir url yönlendirme sitesi arıyorum ve kolay üyelik falan alınsın bazı siteleri açıyorum mesela adem abinin verdiği Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın sitesi var açıyorum register domain diyorum reklamlar çıkıyor çözemedim hala bi bakarsan adem abi çok sevinirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 01, 2009, 19:05:50 ÖS » |
Teşekkür Et
|
http://bedavahostsitesi.com/benimsitem/index.html Bu site adresi gerçek değil.1. sayfada yonlendir.com adres kısaltmak için verilmiş bir örnekti.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 01, 2009, 19:08:28 ÖS Gönderen: AdmiN »
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 03, 2010, 11:57:04 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Arkadaslar Www.funpic.de Deneyin Brakın blog falan Hepsi Hiqatye WwW.OzeLimSiN.Tk Girin BBaqın Funpic den Actım Tk Siteler ucretli Buarada Msn adresi vermek yasaktır.Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınWww.funpic.de belli bi süre sonra silebiliyor Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınwww.funpic.org u deneyin alanınızı hiç silmez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|