|
|
Mkportal ücretsiz bir portal ve smf,phpBB,IPB,vBULLETİN gibi forumlarda çalışmaktadırŞimdi Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınMkportalın sitesinden forum sürümünüze uygun portal sürümü dosyalarını inndiriyorsunuz Download işlemi bittikten sonra zip dosyalarını klasöre çıkarıp ftp mize yüklüyoruz.Portalın çalışabilmesi için önceden yüklenmiş bir forumun olması gerekmektedir.Ftp mizde klasör durumu aşağıdaki gibi olmalıdır:/forum (daha önce kurmus olduğunuz forum dizin) /mkportal (mkportal dosyalarını attığınız dizin) /index.php (mkportalın içersinde bulunan index.php dosyası)Bu işlemleri yaptıktan sonra aşağıdaki dosyalar yazma izinlerini vermemiz gerekmektedir.(chmod 777)mkportal/conf_mk.php mkportal/cache/tmp_block mkportal/cache mkportal/blog mkportal/blog/images mkportal/templates/* mkportal/lang/* mkportal/modules/downloads/file mkportal/modules/gallery/album mkportal/modules/reviews/imagesDosyaları ftp ye yükleyip yazma izinlerini de verdikten sonra internet tarayıcınıza Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın. siteninadı.com/mkportal/mk_install.php adresini yazıp kuruluma başlayabilirisiniz.Kurulum bittikten sonra mk_install.php dosyasını ve upgrades klasörünü ftp den siliyoruz. Özgür HİÇYILMAZ "Bu Konuya Teşekkür Edenler": emnun
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 03, 2008, 21:10:10 ÖS Gönderen: özgür hiçyılmaz »
|
|
|
|
|
Yeni Üye
İsim: köksal özalp
Meslek: Mühendis
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 17, 2008, 00:47:34 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
! MKPORTAL C1.2.1 INSTALLATION !
Error: The MKPortal database has previously been installed. You do not need to run the installer again.
For database security reasons immediately delete mk_install.php and the mkportal/upgrades folder from the server.
bu sorunu aldım neden acaba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
Meslek: Öğretmen
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 17, 2008, 22:46:21 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Mkportal zaten kurulmuş diyor.Güvenlik için mk_install.php dosyasını ve mkportal içindeki upgrades klasörünü silmelisin diyor.
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Yeni Üye
İsim: köksal özalp
Meslek: Mühendis
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2008, 02:05:49 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
sildim ama portal olmadı ben şöyle yaptım siteyi kurarken forum klasörü içine değilde klasör olmadan kurdum acaba ondan kaynaklanabiliyor olabilirmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
Meslek: Öğretmen
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2008, 11:58:05 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Önce forumu kuracaksın.Forum tek başına ana dizinde çalışır fakat mkportal ile kullanmak için klasör içinde olmalıdır.Forumu forum adında bir klasör açıp içine taşı.Sonra settings.php den forum ayarlarını düzelt.Sonra mkportalı kur.Mkportal kurulum bölümüne bakarsan orda ayrıntılı anlatım var.
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Yeni Üye
İsim: ibrahim
Meslek: Öğrenci-Lise
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 28, 2008, 01:17:46 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
ben bu hatayı alıyorum lütfen bi açıklık getirirmisiniz ?mkportal/templates/* mkportal/lang/* bu iki yildiz yerine neyi uyguluyoruz  şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 28, 2008, 01:45:25 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Kardeş yukarıdaki hata hakkında fazla bilgim yok ama sanırım sen index.php dosyası içerisine ayrıyeten bir index.php daha göndermişsin. Bunu teke indir. Aşağıdaki yıldızlar birşey ifade etmiyor. Mkportal içerisindeki templates ve mkportal içerisindeki lang klasörlerine yazma izni vermen gerektiğini belirtiyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 28, 2008, 01:48:18 ÖÖ Gönderen: romeoo »
|
|
PHOTOSHOP ÖĞRENMEK ARTIK ÇOK KOLAY. GÖRSEL VE VİDEOLU DERSLER İLE TÜM PHOTOSHOP EKLENTİLERİ, LOGO & BANNER ÇALIŞMALARI BU ADRESTE.
|
|
|
Üye

Meslek: Diğer
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 10, 2008, 08:44:52 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
arkadaşlar ben kurdum teşekkürler ama admin paneline giremiyorum. sol taraftan portal KP ye tıklıyorum ! Hata !
Üzgünüm Admin Kontrol paneline girmek için yetkiniz yok.
Geri
yazsısı geliyor nasıl halledebilirim bunu
smf 1.1.7 yi mk-portal C1.2.1 yi kullanıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Süper Moderatör
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 10, 2008, 09:10:04 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
conf_mk.php dosyanızda sitenizin adresinin sonunda index.php varmı?Kontrol ediniz varsa siliniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye

|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 10, 2008, 09:15:19 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
yoo hayır index.php yazmıyor ... yazanlar bunlar <?php
$FORUM_PATH = "forum"; $FORUM_VIEW = "0"; $PORTAL_VIEW = "0"; $FORUM_CD = "1"; $FORUM_CS = "1"; $SITE_NAME = "MKPortal"; $SITE_URL = "http://sivasyer6.net"; $ADMIN_PATH = "admin"; $MK_TEMPLATE = "default"; $MK_LANG = "English"; $MK_EDITOR = "DEFAULT"; $MK_BOARD = "SMF"; $MK_TIMEDIFF = "0"; $MK_OFFLINE = "0"; $MK_DISABLEGZIP = "0"; $MK_PORTALWIDTH = "780"; $MK_COLUMNWIDTH = "140"; $MK_DISABLENAV = "0"; $MK_LOADLEFTC = "1"; $MK_LOADRIGHTC = "1"; $MK_UNLOADLEFTF = "0"; $MK_UNLOADRIGHTF = "0"; $MK_REFERER = "0"; ?> vede portalda hiç yere giremiyorum. Ana Sayfa Forum Günlük Resim Galerisi Yaygara Download Haberler Favori Site.. bunlara tıklayın hata üzgünüm bu bölgeye giremezsiniz diyor
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 10, 2008, 09:30:05 ÖÖ Gönderen: KaRa-KoRSaN »
|
|
|
|
|
|