|
|
Arkdaşlar ben sitemdeki blogları portaldaki blodları çerçeveleri gib yapmak itiyorum nasıl olablir?
Teşekkür listesi şu anda boş.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2008, 08:25:20 ÖÖ Gönderen: istagoz »
|
|
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
Meslek: Öğretmen
: 
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 15, 2008, 10:54:44 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Hangi temayı kullanıyorsun? Blokları istediğin gibi düzenlemek için öncelikle blok resimlerini oluşturmalı ve style.css dosyasındaki kodları ona göre ayarlamalasın.Eğer yeterince kod bilgin yoksa yapması zordur.
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Üye

İsim: Murat istagoz
Meslek: Öğrenci-Üni.
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 15, 2008, 11:22:11 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
ben kendim default temayı editliyorum. style.css dosyasından renkleri felan değiştirdim az cok style.css anlıyorum. Eğer açıklama yapabilirseniz yapabilrim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
Meslek: Öğretmen
: 
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 15, 2008, 16:51:19 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Yapmak istediğin temayı tam olarak anlatabilirsen, ya da resmini gösterebilirsen ona göre bir şeyler yazabilirim.Css oval kenarlık yapılan siteler var.Onları da kullanabilirsin. Örnek: Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınLinkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Üye

İsim: Murat istagoz
Meslek: Öğrenci-Üni.
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 17, 2008, 08:24:58 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Hocam Teşekürler  Tam istediğimi elde edemesemde yaptığım blok tabloları hoşuma gitti  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|