Anket

En Çok Kullandığınız Video Çalar Programınız Hangisi?

BSPlayer
2 (22.2%)
GOM Player
1 (11.1%)
K-Lite Codec Pack
2 (22.2%)
Media Player Classic
1 (11.1%)
VLC Player
2 (22.2%)
Winamp
0 (0%)
Windows Media Player
1 (11.1%)
Diğer (Yorumda Belirtiniz)
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 9

Gönderen Konu: En Çok Kullandığınız Video Çalar Programınız Hangisi?  (Okunma sayısı 2178 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
Bilindiği üzere video çalar programları bilgisayarınızdan hiç eksik olmayan ve bilgisayarımızın önemli programlarından birisidir. Ve bu programlar gün geçtikçe sayısı artarken, her bir programında ayrı bir kalitesi bulunmaktadır. Seçme ve tercih etme imkanımız çok. Bu programların güzel yanı ise çoğunun ücretsiz ve Türkçe dil desteği bulunmasıdır.

Bilgisayarımızda sadece bir değil, birden fazla video çalar bulunabilmektedir. Bu ankette en çok olarak kullandığınız video çaları belirtmelisiniz. Eğer ki birden fazla video çalar programı kullanıyorsanız, ankette en çok kullandığınız video çaları belirterek, diğer video çalar programlarınızı da yorum olarak belirtebilirsiniz. Seçtiğiniz veya yorum olarak belirttiğiniz video çalar programlarını neden tercih ettiğinizi yazmanız, diğer kullanıcıların o programı kullanmasında önemli bir rol oynayacaktır.

Ankette, genel olarak müzik çalar olarak kullanılan Wianmp programını seçenek olarak ekledim. Eğer ki Winamp programını hem müzik çalar hemde video çalar olarak kullanıyorsanız bu seçeneği seçebilirsiniz.

Seçeneklerde en çok kullandığınız video çalar ismi yok ise, seçeneklerden Diğer seçeneğini seçerek yorum olarak belirtebilirsiniz.

Bu ankette önemli olan en çok kullandığınız müzik çaları değil, en çok kullandığınız video çaları seçmek.

Katılımlarınızı bekliyoruz!...
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
-En Çok Kullandığınız Video Çalar Programınız Hangisi?
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2010, 17:01:26 ÖS »
Benim son zamanları baz alarak söyleyecek olursam en çok kullandığımız video çalar programı K-Lite Codec Pack ile birlikte gelen Media Player Classic oldu. Seçeneklerde K-Lite Codec Pack programını seçtim çünkü Media Player Classic programını bu program sayesinde tanıştım. Dolayısıyla K-Lite Code Pack diyorum.

Bir zamanlar elimde bir iki video vardı. Bu programları nasıl açacağımı düşünürken çok zaman önce kullandığım ve bu programın açamayacağı video olmadığı konusunda fikirler elde ettiğimden bu program ile o videoları açmayı denedim. Ve sonuç olumlu oldu. O günden itibaren K-Lite Codec Pack programını kullandım.

Geçen gün VLC Player programını da kurdum. Onu da şuan için denemeye aldım.

Çok zaman önce BS Playeri kullanıyordum. Gerçekten çok güzel bir program. Ancak BS Player hakkında adware içeriyor iddiası beni soğutan etken oldu. Ama şunu söylemeliyim ki BS Player gerçekten çok güzel bir program.

GOM Player ve VLC Player programları son zamanların en iyi video çalar programı şeklinde düşünülüyor. Ancak ben bir türlü bu programlara ısınamadım. İyi, güzel, kaliteli bir program olsada o programa da ısınmakta bir o kadar önemlidir.

Bakalım VLC Playeri yukarıda da belirttiğim gibi denemeye aldım. Fazla programın zararı olmaz. Bir VLC Playeri kullanırım bir K-Lite Codec Pack ile gelen Media Player Classic programını kullanırım. :)
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2010, 19:18:11 ÖS »
Müzik dinlemek için herkes gibi winamp programını kullanıyorum.Fakay video seyretmek için Vlc Player kullanıyorum.Hızlı olması ve alt yazıları sorunsuz bir şekilde tanıması bakımından kolaylık sağlıyor.Daha önce divx filmleri izlemek için Micro Dvd programını kullanıyordum.
Burak senin de bahsettiğin gibi K-Lite Code Pack ile gelen media player classic programı da bir çok format tanıması açısından iyi bir program.

Çevrimdışı hakanurer

• EFELERİN BULUŞTUĞU TEK NOKTA
« Yanıtla #3 : Şubat 01, 2010, 19:50:24 ÖS »
Gomplayer kullanıyorum
efelerin en efesi efekentlim

Çevrimdışı _TheBoss

• Photoshop
« Yanıtla #4 : Eylül 04, 2010, 20:51:07 ÖS »
Gom player kullanıyorum Bsplayer kullanıyorum K-Lite Codec Pack kullanıyorum
ama Bsplayer ve Gom player favorim ama sonuç olarak en büyük favorim Bsplayer :D

Seo4Smf Tagleri: