Anket

En İyi Anti-Virüs Programı Sizce Hangisidir?

AntiVir
3 (3.4%)
Avast
22 (25.3%)
AVG
3 (3.4%)
Bit Defender (Softwin)
2 (2.3%)
E-Trust (ZoneAlarm)
0 (0%)
Kaspersky
28 (32.2%)
McAfee
4 (4.6%)
NOD32
18 (20.7%)
Norton / Symantec
2 (2.3%)
Panda
2 (2.3%)
PC-Cillin
1 (1.1%)
Diğer
2 (2.3%)

Toplam Oy Verenler: 85

Gönderen Konu: En İyi Anti-Virüs Programı  (Okunma sayısı 14033 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
En İyi Anti-Virüs Programı
« : Mayıs 12, 2007, 02:47:38 ÖÖ »
Sizce en iyi anti-virüs programı hangisidir? Hangi anti-virüs programını kullanıyorsunuz?
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
-En İyi Anti-Virüs Programı
« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2007, 02:49:19 ÖÖ »
En iyi anti-virüs programı bana göre bit defender. Fakat bilgisayarımı kastığından avastı kulanıyorum. ;D
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

thai_kick_boks

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2007, 02:58:04 ÖÖ »
Way Hocam Aklına Binyaşa Bende Bukonu Hakında Anket Düzenliyecektim Valla
Vence AntiVir ve Avas ve Bit Defender (Softwin) Ewet Buda Güzelde dediğin Gibi Bilgisayarı Çok geriyor zaten buaralar bilghisayar çok yavaş nedeninide bir türlü anlamış değilim

Çevrimdışı JrNeutron

« Yanıtla #3 : Mayıs 12, 2007, 09:44:03 ÖÖ »
AVG 7.5 :D ;D

Çevrimdışı ALpeR

• Acaba?Aşkları da devralırmı Kalp nakli yaptıranlar
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2007, 09:57:24 ÖÖ »
Ben antivirüs programı kullanmıyorum.Deep Freeze programı yeterli bence  ;)
Pioneer DreamBook® Power D90
Intel® Core™2 Extreme X6800 2.93G 4M Cache 1066M FSB Processor + 4GB (2 x 2GB) 800MHz DDR2 RAM + 2x512MB Dual NVidia SLI GeForce Go 8700M GT + 17\\\\\\\" Widescreen WUXGA+ (1920x1200) TFT Screen + 3 x 200GB 7,200RPM Serial-ATA Hard Drive

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #5 : Mayıs 12, 2007, 11:28:37 ÖÖ »
Norton 2003 kullanıyordum önceleri, o yavaşlatınca norton corporate edition u kurdum.O nortonnun eski bir sürümü ama güncelleyince yeni gibi oluyordu.Onu kullandım 1-2 yıl.Sonra bilgisayarıma virüs girdi, norton kilitlendi müdahale edemedi.Ben de kızdım bir araştırma yaptım.O aralar Bit Defender pek bilinmiyordu.En iyi Kaspersky idi.Onu da birarkadaş kullanıyordu.Onun bilgisayarına baktım.Bu antivirüs boş açılan internet explorer penceresini bile denetliyordu.Ben böyle sıkıntıya gelemezdim.İkinci sıralamadaki Nod32 yi tercih ettim.Şuan hala onu kullanıyorum, çok ta memnunum.

Çevrimdışı excodia

• Bir aYRıLık... Bir yoKSuLLuk... biR öLüM...
« Yanıtla #6 : Mayıs 13, 2007, 03:45:11 ÖÖ »

"En güvenli bilgisayar fişi çekilmiş bilgisayardır"

Ben kaspersky kullanıyorum... şimdilik memnunum...

Çevrimdışı asyapim

• Ne Mutlu Türküm Diyene!
    • ahmet şafak sevenler diyarı
« Yanıtla #7 : Mayıs 13, 2007, 12:06:31 ÖS »
Bana göre avast pro güzel deep frezde süper tabi kullanmak isteyenlere ama deep frezden şaşmamak lazım zati tüm net cafelerde var

Çevrimdışı retry

• Moderatör
  • *
    • Trakya Müzik - Türk piyanist Birliği
« Yanıtla #8 : Mayıs 13, 2007, 13:42:07 ÖS »
arkadaşlar  norton benim için en iyi virus programı .   Avg virüs yazılımları bazen şifayı kapıyor  tüm exe dosyalarını virüs olarak görüyor  AVG tavsiye etmiyorum kimseye  ..

paylaşmak Güzel şey. 

Çevrimdışı tdsharun

« Yanıtla #9 : Mayıs 13, 2007, 14:10:46 ÖS »
Kaspersky kullanıyorum. Ondan önce Bitdefender kullandım. Onun öncesinde de Nod32.

En stabil çalışan Kaspersky. Bilgisayarı yormadan maksimum güvenlik prensibiyle çalışıyor.

Nod32 de ondan aşaa kalır değil. Ama Bitdefender derseniz durup bi düşünmem lazım. :)

Bilgisayarı o kadar çok yoruyor ki bilgisayarda size kullanacak şey kalmıyor. :) Ama maksimum güvenlikte de Kaspersky gibi. Fazla bir artısı yok yani.

Bunların hepsini tek tek denedim:
İşteki bilgisayarıma Bitdefender 9 Pro kurdum. Evde Kasper 6 (KAV 6.0) vardı. Arkadaşın bilgisayarına da Nod32 kurdum. Ve içi 650 tane virüsle dolu bir paketi hepsinde tek tek açtım. En iyi sonucu kasper vermişti (647 buldu. Sildi veya taşıdı. 3 tanesini de manuel sildirtti. Uyarı verdi ama silemedi yani.). Sonra Bitdefender (638 tane buldu. Sildi veya taşıdı. 6 tanesini hiç bulamadı). Sonra da Nod32 (633 tane buldu. Sildi veya taşıdı. 3 tanesini bulamadı. 8 tanesini silemedi).

Bu anket yıllardır yapılır. Her forumda bu tarz anketlere rastlarsınız. Amaç kullanıcı profili belirlemektir. Eğilimler sonucu en iyi antivirüs programını tespit etmek. Tabii bu sonuçları hacker amcalar da kullanıyor. O ayrı bi mevzu... :)

Ama ben başka bir konuya dikkat çekmek istiyorum.

Bakın, dünyanın en iyi Hacker'ları artık bizde. Sanalalemde bizden daha iyisi yok. Ama en iyi antivirüs programlarına bakın. Altında hep Rusların imzası var. Kasper, Nod32 en iyileri. Bu iki programın ikisinin de çalıştığı kişiler Hacker'lar. Biz hala hazır alıp üzerine yama yapıyoruz.

Evet, bu da büyük bir başarı. Bir programı alıp kırmak da büyük bir emek istiyor. Ama diyorum ki niye hala bi antivirüs programımız yok. Bakın mesela, isteyince işletim sistemi bile üretebiliyoruz: PARDUS...

Gurur kaynağımız. Linux altyapılı. Windowsta bulup da Pardus'ta bulamayacağınız hirbir şey yok. Kullanıcı sayısı gitgide artıyor.

Destek veren olsa bunun gibi bir örnek de antivirüs programı olabilir. Hem niye insanımızı üretmeye teşvik etmeyelim. Açık bulan herkese bi ödül verin bakalım. Türk insanı dünyanın en iyi antivirüs programını yapmazsa şerefsizim. Kasper masper nal toplar valla.

Bakın mesela... Ne yaptı Microsoft. Vista'yı hacker'lara denetiyor. Niye???

Kasper ve Nod32 niye Hacker'larla işbirliği yapıyor. Niye???

Yıllardır program türkçeleştiriyorum. Bir sürü programı türkçeleştirdim. Bazen türkçeleştiren arkadaşlara yardımcı oldum. Böyle bi organizasyon olsa gecemi gündüzüme katar sonuna kadar destek veririm. Benim gibi düşünen yüzlerce türk gencini bulacağımdan da en ufak bir şüphem yok. Ki ben daha lamer bile değilim. Bir de Hacker'larımızı düşünün...

Bunun yeri burası değil. Bunu biliyorum. Ama içimden geldi. Biraz yazayım dedim. Kusura bakmayın artık.

Saygılar...

Seo4Smf Tagleri: