Gönderen Konu: FCKeditörü SP de nasıl kullanabilirim  (Okunma sayısı 1134 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
FCKeditörü SP de nasıl kullanabilirim
« : Ekim 08, 2006, 23:57:46 ÖS »
Soru:
Merhaba arkadaşlar

FCK editör çok daha kullanışlı geldi bana.. çünkü TinyMce de bazı şeyler paralı....

FCK editörü nasıl ekleyebilirim Skyportala.... hangi kodlarda değişiklik yapmam gerekiyor.. bilginiz var mı arkadaşlar....yardımcı olursanız sevinirim.. saygılar

Cevap:

sp, fck desteğini rc2 ile birlikte verdi..modüllerdeki bazı sayfalar hariç, fck sp ile tam uyumlu çalışıyor.. modüller de rc2ye uyumlu olarak çıktığında, orda da tamamen çalışacak..

şu andaki sistem, daha önce mwpdeki ile aynı, yani her temanın içine FCK içindeki "editor", klasöründen atmanız gerekiyor, çünkü resimleri ordan görüyor.. bu klasörü( eğer hala duruyorsa, eski mwp temalarınızın birinden alın bence, çok daha uyumlu çalışır)..

ya da benim yaptığım gibi, inc_editor.asp yi açın, 107.satırda doğrudan FCK klasörünü gösterin, kullandığınız temaya göre değiştirin, böylece her temaya yükleme yapmanız gerekmeyecek, ben office2003 kullandığım için aşağıdaki şekilde düzenledim:

editorJS = editorJS & "oFCKeditor.Config[ ""SkinPath"" ] = """ & strHomeUrl & "FCKeditor/editor/skins/office2003/"" ;" & vbcrlf

fckeditor düzenlemesini, FCKeditor klasöründeki fckconfig.js dosyasından yapabilirsin.. orda admin , default ve basic panellerin dizilişini görürsün, biraz kurcala , mantığını anlayıp istediğin şekilde dizersin.
Yazan: skyquakes
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google