Gönderen Konu: Forum içindeki site tanıtımı ve analizi bölümüne yeni tanıtım alınmayacaktır.  (Okunma sayısı 2232 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
Bilindiği üzere foum içinde her üyenin kendinin veya başkasının sitesini tanıtması için bir bölümümüz var.Bu bölüm içinde site tanıtımlarını site-portal, forum ve blog tanıtımı olarak ayırmıştık.Eklenen sitelerin daha detayşı ve anlaşılır bir şekilde tanıtılması için bir şablon oluşturmuştuk.Fakat yapılan site tanıtımlarının bir çoğu bu şablona uymadan direk site adını veya açıklamasını yazarak tanıtım yapma şeklini aldı.Bu şekilde bizim siteleri inceleyip analiz etmek için harcayacağımız zamanı, sitenin tanıtım şablonuna uygun şekilde yeniden düzenlenmesi için konuyu düzenlemeye ayırmaya başladık.Sonuç olarak yönetim kararıyla site tanıtımı forumunu yeni konulara kapatma kararı aldık.Sadece editörden site tanıtımları bölümüne yönetici ve editörler tarafından yeni tanıtım konusu eklenecektir.Eğer bu bölüme site tanıtımı eklemek için bizimle çalışmak isterseniz bunu özel mesajla bildirmeniz yeterlidir.

Bundan sonra yapılacak bütün tanıtımlar sitemizin dizin bölümüne eklenecektir.Dizin sayfasından herhangi bir tanıtım şablonu yoktur.Bazı kategoriler dışında uygun kategoriye eklenen bütün siteler onaylanacaktır.

Uzmanweb.Net Site Dizini >>
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı esrarlıgözler

ben yeniyim de nasıl kullanacağımı bilmiyom yardım edermsiniz