|
|
arkadaşlar burda olduğu gibi Forum sonkonular bloğunu mkportala ana sayfada nasıl gösteririm? "Bu Konuya Teşekkür Edenler": Rıza, TinTin29
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 25, 2007, 20:09:23 ÖS » |
Teşekkür Et
|
onunla ilgili mkportal sitesinde bir blok vardı adı smf_lposts_table_10 bulduktan sonra mkportal/blocks klasörünün içine at ve daha sonra portal kp> bloklarda aktif hale getir bir ara eğer bulamazsan upload ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 25, 2007, 22:17:10 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Buradan indirebilirsin.
|
|
|
|
|
|
Soru sormadan ve yeni konu açmadan önce arama yapınız. Konulara teşekkür mesajı yazmayın, teşekkür et düğmesine tıklayınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 30, 2007, 23:32:50 ÖS » |
Teşekkür Et
|
ya Bunun Daha değişiği Yokmu Dada Güzel Duranı ? benım ıcın cok lazım Bakın yaptımda Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınwww.kankafm.net ( Amacım reklam deyıl. ) Lütfen Aranızda Bileniniz varsa Paylasım yapsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 30, 2007, 23:36:45 ÖS » |
Teşekkür Et
|
mk portal için bu var eğer kod bilgin varsa kendine göre düzenleyebilirsin(mesaj Kutun dolu KANKAFM RESİMLER bloğunu bana gönderebilirmisin)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 30, 2007, 23:38:19 ÖS Gönderen: nurcuyuz »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2007, 19:04:18 ÖS » |
Teşekkür Et
|
eywallah kardeşşşşşş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 11, 2007, 09:42:50 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Son konuların sayısını forum_son_10_konu dosyası içindeki aşağıdaki satırdan ayarlayabilirsin.
$limit = 10; // Number of forum posts to show in block
|
|
|
|
|
|
Soru sormadan ve yeni konu açmadan önce arama yapınız. Konulara teşekkür mesajı yazmayın, teşekkür et düğmesine tıklayınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 07, 2007, 21:53:39 ÖS » |
Teşekkür Et
|
bu bloğun phpBB2 için olanı yokmu ?yardımcı olurmusunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 07, 2007, 23:56:55 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Şuan elimde yok.diğer mkportal sitelerine bulabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 18, 2008, 10:49:11 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
ben bu blogu ekldim fakat blok basligini degitiremiorum bana bu hatayi cikartiyor
Dosya acilamadi. Yazma izinlerini kontrol et: ../../mkportal/lang/English/lang_blocktitle.php .
ne yapma lazim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 18, 2008, 19:08:34 ÖS » |
Teşekkür Et
|
lang_blocktitle.php bu dosyanın yolunu yazıyor orda.Bu dosyayı bulup yazma izni verirseni sorun düzelir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 15, 2008, 09:52:18 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
sağol adminim(hocam) 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 15, 2008, 09:54:31 ÖÖ Gönderen: beratdogan »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 16, 2008, 00:32:13 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
ya Bunun Daha değişiği Yokmu Dada Güzel Duranı ? benım ıcın cok lazım Bakın yaptımda Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınwww.kankafm.net ( Amacım reklam deyıl. ) Lütfen Aranızda Bileniniz varsa Paylasım yapsın. mkportalın resmi sitesinde bunun resimli olanı var. Ben onu kullanıyorum. oraya bak istersen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |