|
|
Konuların başına gif resim eklemek istiyorum. Mesela bu  resmi.. Bütün konularda aynı olsun.. Nasıl yapabilirim?  Konu....  Konu...  Konu.. Teşekkür listesi şu anda boş.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 27, 2007, 12:09:29 ÖS Gönderen: tekniker »
|
|
Türkçemize sahip çıkalım... Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınBu problem bütün mkportallarda var.Url'den resim eklemek isteyince;!!!!!!!!!!!!!! Üzgünüm Resim yüklenemiyor. mkportal/modules/gallery/album dizini yazılabilir olmalı (CHMOD 777).
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 26, 2007, 14:28:46 ÖS » |
Teşekkür Et
|
MkPortalin Kendi Yaptığı " Forumdan Son Konular " bloguna mı eklemek istiyorsun yoksa başka bir loga eklemek istiyorsun ?
MkPortalın ise sana kodlarını düzenleyip gönderebiliriim.
Başka bi yerden aldığın bir blok ise kodlarını gönder düzenliyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 26, 2007, 14:59:44 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Hocam uzmanweb in anasayfasındaki ile aynısı.. "Forumdan Son Konular " bloğuna Herhalde MkPortalin Kendi Yaptığıdır..
|
|
|
|
|
|
Türkçemize sahip çıkalım... Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınBu problem bütün mkportallarda var.Url'den resim eklemek isteyince;!!!!!!!!!!!!!! Üzgünüm Resim yüklenemiyor. mkportal/modules/gallery/album dizini yazılabilir olmalı (CHMOD 777).
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 26, 2007, 15:30:20 ÖS » |
Teşekkür Et
|
hayır o mkportalın default block u degil. sonradan tasarlanmış bir block tmm ben birazdan düzenleyip kodları gönderirim sana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 26, 2007, 18:04:08 ÖS » |
Teşekkür Et
|
hayır o mkportalın default block u degil. sonradan tasarlanmış bir block tmm ben birazdan düzenleyip kodları gönderirim sana
Peki...  Nereye hangi kodları ekleyeceğimi söylemeniz de yeterli olur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 26, 2007, 19:11:06 ÖS » |
Teşekkür Et
|
aşağıdaki dosyayı bi dene inş kodlarda sorun çıkmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 26, 2007, 21:22:50 ÖS » |
Teşekkür Et
|
.........\mkportal\blocks\forum_son_mesajlar.php on line 35
Hata verdi.. Hem ben kendi hostumdan bir resim koymak istiyorum.. Bununla lgili bir ayarlama da yapmam gerekmez mi?
Teşekkür ederim.
Elimizdeki dosyanın bir yerlerine resim kodlarını eklememiz gerekiyor ama nereye nasıl?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 26, 2007, 22:24:56 ÖS » |
Teşekkür Et
|
resim kodlarını ekledim zaten içinde mevcut açılışta hatalı resim göstermesi gerekiyor yani Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın << şeklinde görünmesi gerekiyor. Eger kodlarda bir sorun vermezse ve resim alanı böyle görünürse o zaman geriye resim url sini ayarlamamız kalıyordu. ben tekrar kontrol ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 26, 2007, 22:30:25 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Ben düzenleyip eklerim buraya.
|
|
|
|
|
|
Soru sormadan ve yeni konu açmadan önce arama yapınız. Konulara teşekkür mesajı yazmayın, teşekkür et düğmesine tıklayınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 27, 2007, 02:27:10 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Tamam düzenledim! Zipli dosyanın içinde Oku dosyası var onu aç gereçli açıklamalar orda yazıyor ama ben yinede anlatayım. images klasöründeki resmi kullandığın temanın images klasörüne at
örnek
mkportal/templates/default/images/ball_glass_yellowS.gif
sonra forum_son_mesajlar.php dosyasınıda
mkportal/blocks/forum_son_mesajlar.php
olarak kaydetLinkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınKolay Gelsin!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 27, 2007, 11:28:26 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Teşekkür ederim.. Bu kez çalışyor.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 27, 2007, 12:10:18 ÖS Gönderen: tekniker »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 27, 2007, 13:16:20 ÖS » |
Teşekkür Et
|
WEYCELL hocam mesaj kutun dolmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|