|
|
Forum VERİ Sınırlarınızın Tek Hakimi...! Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınwww.forumveri.tr.cx
Sınırlarınızı Genişletecek Ne Varsa Buradan İnDirin/Yükleyin Adı Üstünde Sınırlarınızın Hakimi Olun Gördükleriniz KarşısındaSite adresi: Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınwww.veri.tr.cx Sitenin kuruluş tarihi: 20.05.2005 Sitenin kuruluş amacı:    ? Sitenin verdiği hizmet: Aradıklarınızın Sınırların ötesindeki Tek Forum Sitenin altyapısı: phpbb3 Site ile ilgili yapımcı yorumu: Sınırların Ötesindeki Tek Forum Teşekkür listesi şu anda boş.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 11, 2007, 20:05:15 ÖS Gönderen: djbg »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2007, 16:00:14 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Peki Sİte Tanıtım Kuralları nerede Forumu Aradım Ama Bulamadım Yazabilirmisiniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2007, 16:03:16 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2007, 16:10:15 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Teşekkür Ederim umarım Kurallara Göre Tanıtmışımdır:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 06, 2007, 16:48:28 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Bu linke tıkladığında karşına gelen konu gibi bir açıklama yazman lazım.Diğer sitelere bakarsan site kurallarına göre tanıtım nasıl olur görebilirsin.Mesajı tekrar düzeltirsen iyi olur. Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
Soru sormadan ve yeni konu açmadan önce arama yapınız. Konulara teşekkür mesajı yazmayın, teşekkür et düğmesine tıklayınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 07, 2007, 14:47:54 ÖS » |
Teşekkür Et
|
peki şimdi olmuşmu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 07, 2007, 16:49:29 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Tamamdır 
|
|
|
|
|
|
Soru sormadan ve yeni konu açmadan önce arama yapınız. Konulara teşekkür mesajı yazmayın, teşekkür et düğmesine tıklayınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 07, 2007, 17:02:51 ÖS » |
Teşekkür Et
|
teşekkür ederim o zaman yorumlarınızılütfen yazın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 07, 2007, 20:31:51 ÖS » |
Teşekkür Et
|
1 Tema, sayfa boyutu, blok yerleşimi uyumu (1,5 puan) 2 Sadelik ve kolay kullanım (1,5 puan) 3 Site amacı ve içeriğin amaca uygunluğu (1,5 puan) 4 Renk seçimi (2 puan) Toplam 6,5 puan. Portal ana sayfandaki orta kısım sağ ve sol kısımlara göre baya bir uzun buda iyi bir görüntü vermiyor. Kategoriler belki yerinde ama herkese hizmet vermek için sitenin genel amacı dışına taşmamalısın. Genel olarak bir amaç taşımalısın. Her konuda yardım edebilecek yazman biraz klasik kaçmış amaçta. Siten sade duruyor bu güzel ancak biraz daha profesyonellik katarsan daha iyi olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 09, 2007, 16:41:34 ÖS » |
Teşekkür Et
|
ne gibi professiyonellik yardımcı olabilirmisiniz ona göre yapayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 09, 2007, 22:17:26 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Ben her zaman sadelik düşüncesi taşırım bir sitede. Ancak bu sadelik profesyoneliiğin önüne geçmemeli. Yani mesela senin siteyle ilgili örnek sitelere bak. Nasıl hazırlanmış? Örnek sitelere göre kendi sitenle kaşılaştırp nasıl birşey yapabileceğini düşünebilirsin. Tabiki bu senin fikrindir. Sen nasıl birşey düşünüyorsan ona göre birşey yapabilirsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 11, 2007, 09:27:06 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
şimdi ana sayfa boyutları üye olduktan sonra aynı hizaya geliyor isteyen bakabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 11, 2007, 12:51:15 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Kendi fikrimi söyleyeyim ; 1) Temanı Değiştirmelisin 2) Blok ve Modüllerinin nerede başladığı ve nerede bittiği tema yüzünden belli olmuyo 3) Siten çok Karışık duruyo Mesela Duyuruları o şekilde blok tarzında değilde modül gibi eklentilerin üstüne ekleyebilirsin 4) Blok Menü'nün renk kalitesini yükselt ve menü yazılarını biraz küçült 5) Bide haberlerini başka bir modul ile yayımlasan daha iyi olur gibi geliyo , çünkü insanları özellikle haberlere bakma eylemi dışında gözünün çarpmasının gerektiğini belirtmek istiyorum yani ; İnsanlar özellikle haber bakmak için bil. açtıysa hurriyet.com vs.vs sitelere girer gözü çarpsın haberi merak etsin öyle girsin sitendeki haber başlığına UzmanWeb 'teki gibi diyelim ...
Bunların dışında güzel bir siteye sahipsin Tebrik Ediyorum Yayın Hayatınızda Başarılar Yunus Emre EVKURAN
|
|
|
|
|
|
-- KURT COBAIN -- Last Days / Death to birth
|
|
|
|
|