Geçtiğimiz ay google adsense web sitemde reklam gösterimini durdurdu yani banladı
gerekçede aşağıdaki mail içeriğinde Hesabınızı gözden geçirirken, şu an Google reklamlarını program kurallarımıza uyum sağlamayan bir şekilde gösterdiğinizi tespit ettik. Örneğin, http://*************** sayfasında AdSense program kurallarını ihlal ettiğinizi görebildik.
Program kurallarımızda ifade ettiğimiz gibi, AdSense yayıncıların Google reklamlarını telif haklı ürünlerin dağıtımı ile alakalı olan sayfalara yerleştirmelerine müsaade edilmemektedir.
Netice olarak sayfanızdaki reklam yayınını durdurduk.
AdSense hesabınız etkin kalacaktır. Fakat, program kurallarımızı gözden geçirmenizi (https://www.google.com/adsense/policies) ve tüm sayfalarınızın kurallarımızla uyum içinde olduğundan emin olmanızı ciddiyetle tavsiye ederiz.
Gelecekte yeniden ihlaller tespit edersek hesabınızı durdurabileceğimizi bildirmek isteriz.
Saygılar,
Google AdSense Ekibi3 yıldır google adsense ile çalışan biri olarak gerçektende üzücü bir durumdu .. crack serial tarzı illegal içerikli konuların bir üye tarafından gönderildiğini tespit ettik ve tamamını kaldırdık . google adsense yetkililerine durumu izah edici açıklayıcı birden fazla mail gönderdim. ( bu tarz banlanma yaşınalar için tek diyeceğim açıklayıcı uzun bir mail ve tüm özel bilgilerinizi mail sonuna ekleyiniz. adresi telefon isim soy isim vsvs)
nihayetinde dikkate alındım ve reklam gösterimlerim 11 gün yasaklı kalmasının ardından açılmış bulunmakta.. şimdi değinmek istediğim başka bir boyuta geçiyorum .. Forum sitemiz var anlık yazışmalar konu eklemeler olmakta
yoğun bir forum siteniz varsa ( konu açılma cevaplanma oranı yüksek) takip etmekte bir okadar zor oluyor
birde sitenizin aktiviteliğini ve sürekliliğini kıskananlar Real ortamda olduğu gibi WEb te de bulunmaktadır
bu kişiler size zarar vermek için ellerinden geleni yaparlar ... örneğin illegal içerikleri forumunuza ekliyerek ardından sürekli başka konulara katılım yaparak eklenen illegal konuları derinlere gömerek göz ardı edilmesini sağlarlar.
ve bir süre sonra bu içerikleri
ilgili mevkkiilere şikayet ederler. . eminim konu içerisindeki anlamı kavradınız.. .
Bu sadece google adsense için geçerli değildir. . Sabotaj niteliğindeki bu göz önünde olmayan konular türkiye içerisinde yayınınızın durdurulmasına kadar kötü bir duruma neden olabilir..