Arkadaşlar Ben uzun bi süre maxwebportal kullanmıştım ve bunu sizlerin ve site yönetiminin özverisi sonucu başarmıştım öncelikle bunun için hepinize teşekkür etmek isterim.Öyleki büyük bi aksilik sonucu birdeb bire yenilediğim sunucunun basiretsizliği yüzünden maxwebden ayrı kaldım bu üzücü herneyse konumuz adsense..
Arkadaşlar çok uzun bi süredir adsense kullanıyorum ve artık bu konuda neyin nasıl işlediğini bilebiliyorum diyebilirim siz cidden iyi olmaya aday bi site iseniz ve tekil hitiniz ve sayfa gösteriminiz iddialı ise gerçekten kazanmak mümkün.Belki bir çoğunuz için basit gelcek ama ben kazanıyo iken sizlerlede paylaşmak istedim çünki bu sitedeki arkadaşlar benim her soruma bilgilerini sunmayı esirgemediler.
Arkadaşlar adsense da önemli olan tabiiki en başta sayfa gösteriminiz yani tekil hitiniz günlük 500 ü geçiyo ve geçmeye aday ise cidden kazanmak mümkün.
Adsense da site dışı içerik yayınlayıp içerik yanıltımı yapmak yasak diyen arkadaşlar olacak söylediklerimi okuduktan sonra ama ben paylaşmak istiyorum arkadaşlar önyargılara kapalıyız.
Arkadaşlar ben sitemin genel içeriği dışında bazı sayfalarımda şu 3 konuda makaleler ve bilgiler hazırlıyorum.
1-)uluslar arası sağlık hizmetleri(kanser,tümor)-kim ne derse desin adsense in en çok para veren reklamı
2-)uluslarası sağlık turizmi(çamur spa vs doğal turlar)
3-)uluslar arası ekonomik çözümlemeler finans kaynakları.
Diyeceksinizki bu içeriği kim okuyup ordaki reklamlara tıklayacak

haklısınız
ama şu var sitenizin çektiği reklamın kalitesine göre para alıyosunuz sizler
yani siteniz genel olarak çektiği reklam potansiyelini yükseltiyor ve işin içine İnternational sözcüğü girince bu potansiyel dahada artıyo ve yine uluslar arası platformda en çok aranan 3 kelime içerisinde sitenizde yer almaya başlıyo.
tıklama başına payınıza düşen 0.05 iken bunu 0.50 ve üzerii görmek neden olmasın arkadaşlar
hemen önyargılı olmayın lütfen amacım sadece paylaşmak.
Hepinize kolay gelsin Bana ulaşmak ve cidden fikirlerle kazanmak isteyen olursa
sehr_i_figan@hotmail.com