|
|
arkadaslar burdaki çoğu yazıyı okudum ki zaten okumasam dahi google arama moturunda gözükmek için neler yapılması gerek az çok biliyorum..herşeyi deneme me rağmen google henüz sitemi arama moturunda göstermiyor..site ekleme sitemap yollama vs.. hepsini denedim .. aslında zaten hiç bişe yapmasam dahi google kendiliginden ekliyordu bi süre içinde arama moturuna...bu kez niye böyle oldu anlamadım..ve acil bi ihtiyac haline geldi bana googlede gözükmesi...bildiginiz bi yöntem varmı bi kaç saat içinde google ara moturunda sitemin gözükmesini sağliycak? Teşekkür listesi şu anda boş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Süper Moderatör
Meslek: Diğer
: 
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 17, 2009, 16:35:00 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Herşeyi yaptım diyorsunuz bir müddet sonra sitenizin goglede çıkması lazım.Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınBirde buradan sitenizin linkini ekleyiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
Meslek: Öğretmen
: 
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 17, 2009, 22:40:03 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Site adresini yazarsan Sandbox'a düşmüş mü diye sitenin durumuna bakabiliriz.
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Deneyimli Üye

İsim: mesut şahin
Meslek: Öğrenci-Üni.
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 18, 2009, 01:13:28 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
peki adminim teşekkür ederim Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınwww.kirecli.com <-- adres bu o ilk verdiginiz linkede bi kaç kez eklemistim siteyi ama ordanda bi gelişme olmadi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deneyimli Üye

Meslek: Öğrenci-Lise
..мєкαη-ı ¢єнєηηєм..
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 26, 2009, 22:56:04 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Ben siteyi açtıqım gün gogole a ekledim tam 6 gün sonra indexledi gerçekten kısa bi süre gibi ama sebebini bende bilmiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|