Eylül 07, 2008, 10:56:36 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Forum   Yardım Oyun Son Konular Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hem dünya hem cennet saadetine ne dersiniz?  (Okunma Sayısı 77 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dilek
VIP Üye
Üye
**

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« : Ağustos 01, 2008, 16:58:07 ÖS »
Aşağıdaki listedeki kullanıcılar bu konu için teşekkür ediyorlar!Teşekkür Et

Bir tek dilek ile Allaha yakın olabilirsiniz ve Allah dostu olabilirsiniz. Aşağıda vereceğim dua eğer kalpten gelirse Rabbimizin size lutufları bi hayli çok olacak.. Denemesi bedava. Allah şimdiden kabul etsin.

Mutlu olmak istiyor musunuz? Huzur içinde coşmak istiyor musunuz? Allah ile olan ilişkilerinizin üst seviyede olmasını istiyor musunuz? Hem dünya, hem cennet saadetine ne dersiniz? Mutluluğa bir tek dilek! Allah’ın evliyaları gibi olmayı dilemek.. Nasıl mı? ‘Allah’ım senin bunca ermiş evliyaların var, onlar nasıl ermiş olmuşlarsa, nasıl ruhlarını sana yaşarken ulaştırmışlarsa.. Ey yüce Allah’ım bende bu dünya hayatını yaşarken ruhumu sana ulaştırmak istiyorum, senin dostun olmak istiyorum’ şeklinde kalpten gelen bir talebiniz yeterlidir. Allah işitir ve bilir. Siz sadece bu dünya hayatını yaşarken ruhunuzu Allah’a ulaştırmayı dileyeceksiniz gerisini Allah ayarlayacak ve sizi mutluluğun şaikasına ulaştıracak.
Teşekkür listesi şu anda boş.

Linkleri Görebilmek İçin
Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Linkleri Görebilmek İçin
jarni
Moderatör
*

İsim: ilhan EMECAN
Meslek: Mühendis

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« Yanıtla #1 : Ağustos 01, 2008, 17:13:22 ÖS »

yanlış anlamayın ama bu yazdıklarınız he deyince olmuyo
Alıntı
gerisini Allah ayarlayacak

Böyle şeyler düşünmeyin lütfen dini konularda o öyle oluyo bu böyle diye birşey yok herşey içinizde olacak kapten yapacaksınız.

En basiti 19 ağustos depreminde duayı aklına getirmeyenler dua etti sadece sıkıstığınızda dua etmeyiniz.

Linkleri Görebilmek İçin
www.portalforum.byethost11.com

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
Dilek
VIP Üye
Üye
**

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« Yanıtla #2 : Ağustos 01, 2008, 20:37:41 ÖS »

Kardesim Sura suresinin 13.uncu ayetine bakarsaniz kim bana ulasmayi dilerse ben onu mutlaka kendime ulastiririm diyor Allahu Teala. O sozu geregince, gerisini Allah ayarlayacak dedim.. Kardesim Allah her seye kaadir degil mi? Bu dua oyle bir dua ki, eger kalpten gelirse kisi sadece sIkIstigi anlarda degil, zaman icersinde nefsi teskiye olarak ibadetlerini cok seven, Allah ile iliskileri cok kuvvetli olan bir kisi olacak. Biz sadece Allah'a ulasmayi diliyecegiz.. Kalpten dileyenler bilir..

Linkleri Görebilmek İçin

Linkleri Görebilmek İçin
jarni
Moderatör
*

İsim: ilhan EMECAN
Meslek: Mühendis

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« Yanıtla #3 : Ağustos 01, 2008, 22:13:21 ÖS »

Sen beni yanlış anlamıssın benim asıl demek istediğim bu dediğini yada kuranda geçen sureyi yapacak insan kalmadı dini insanlar kendilerine göre bi sağa bi sola cekiyor.

Bundan dolayı bırakın bu şeyleri dedim sen üstüne alınma sakın kusura bakma.

Linkleri Görebilmek İçin
www.portalforum.byethost11.com

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Google Etiketleri

Gitmek istediğiniz yer: