Gönderen Konu: hiç yardım edecek arkadşımız kalmadımı çok kötü allah rızası için yardım eden yk  (Okunma sayısı 1063 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı denizmavisi61

Arkdaşlar ben bir sitenini kitaplar sayfasını tasarladım yalnız sayfa çok karışık yerlerini ayarlayamıyorum hizlama yapamıyorum siz acil bir şekilde yardımcı olursanzı çok sevinirim lütfen acil yapılacakları anlatayım ben isterseniz
YAPILACAKLAR:
Birinci kitap resiminin fiyatı üye girişi yazan tabLonun üzerinde duruyor bunun idefix fayatı yazan yerlen alt alata hızlanması lazım

Lİstme ekle butonu kazanvcınızın altında olması gerekli

En ÖNEMLSİ İSE ÜYE GİRİŞİ FİRAMNIM ÇOK SATAN KATIBLARI YAZAN TABLELEERİN BİRBİRİNİE YAKIN OLMASI GEREKLİ BEN DENEDİİM AMAM OLMADI VE ALTTAKİ KTAPLAR ÜSTTEKİ KİTAPLARLAN HZIADA OLMASI GEREKLİ

Arkadşlar bunu ben şu  http://www.idefix.com/kitap/kitabevi-yayinlari/firma.asp?fid=719 siteden aldım aynı bu sitede ki hazlara uygun olması lazım yardımcı

işte dowload linki:http://rapidshare.com/files/440222915/Kitapevi.rar
« Son Düzenleme: Ocak 02, 2011, 14:47:38 ÖS Gönderen: denizmavisi61 »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı jarni

• Moderatör
  • *
  • Trash Metal
Senin sitenin ismi ne sorun  nerede bunları bilemiyoruz :S

Çevrimdışı denizmavisi61

hocam sitemi yayınlamadım sadece ödev ıolarak yaptım size winrar yaparak dolwload linkini ekledim buradan indirip yazdığım şeyleri düzenleyebilirsiniz  yukarıda yapılacak düznlemeleri yazdmıştım yüe girşi tablosu şu şekilde olacak filan gibi yardımx-cı olursanzı acil sevinirim acil ama

şte dowload linki:http://rapidshare.com/files/440222915/Kitapevi.rar

Çevrimdışı PCodemaster

Merhaba Sn.denizmavisi61
İstediğin ve yapmak istediğin şey ekteki dosyadaki gibi herhalde...
İndir
...sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ,ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐS

Çevrimdışı denizmavisi61

hocam tam olarak istediği o değildi amam ilginize teşkkür ederim ben o sorunu çözdüm son larak tek bir sorunmu kadı onudayaptımda herşey tmmdır  bu konuda yardımcı olursanzız seviniri

SORUNUM ŞUDUR:BEN SİTEMİ YALAN YANLIŞ  YAPTIM SORUN ŞURDA ANSAYFADA SOL TARAFTA BULUNAN ÜYE GİRİŞİ YAZAN YERİN LTINDA ÜYE OLMAK İSİTYORUM YAZMAKATA BEN BUNA LİNK VERDİM VE BİR ÜYELİK FORMU YAPTIM BU ÜYELİK FORMUNUN ALTINA İSE GÖNDER BUTONU KOYDUM BU BUTONA LİNK VERMEK İSİTYORUM FKAT LİK VEREMİYORUM ŞİMDİ ÜYELİK FORMUNU GÖNDER İYİNCE AYRI YAPTĞIM BİR SYAFANIN GELMESİNİ İSİTİYORUM FAKAT GÖNDER BUTONUNUNA LİNK VEREMİYORUM
örnekle açıklayım:bir site yaptınız yanlız bu siteyi dreamwewer programıyla yaptınız bu sieinin ansayfasınını sol tarfına üye girişi dediniz ve tıkladınızmı buna bir üylik formu geliyor formun altında gönder butonunualink nasıl verilir olay bu resimlerle destekleyim

Çevrimdışı PCodemaster

Merhaba Sn denizmavisi61.
Üyelik formunun sayfa içerisinde bulunduğu yerde kod sayfasında td ile başlar.
Bu kodlardan önce

<form method="POST" action="http://www.gidecekadres.com">

kodunu

üyelik formundan sonra da

</form> kodunu koyarsan formu istediğin adrese yönlendirebilirsin.
...sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ,ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐS

Çevrimdışı denizmavisi61

hiçbirşey anlamadım yardımcı olacak arkadşlar msn mi eklesin lütfen pasali._.4@hotmail.com

Çevrimdışı denizmavisi61

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
Bu istediğin site html veya sadece dreamweaver programıyla yapılamaz.Bunun için asp veya programlama gerekiyor.Fakat asp yi böyle bir kaç anlatımla öğrenmen zor.Yukarda yazılan bir form kodu bile zor geliyorsa asp daha da zor gelir.Fakat projenin hazır yapılmasını istiyorsun sanırım.Konu açık kaldıkça insanları zorlayıcı mesajlar yazıyorsun.Herkes yardım etmek ister fakat senin istediğin yardımın da ötesinde projenin yapılıp sana hazır verilmesi.Bunu da yapabilirdik fakat bununla uğraşacak zamanı olan yok herhalde.Bu yüzden konuyu kilitliyorum.Yardım etmek isteyen olursa özel mesajla yardım eder.Buna benzer başka bir konu açmazsan sevinirim.Aksi halde onu da kilitlemek gerekecek.