Gönderen Konu: Host almayı düşünüyorum.Siz ne önerirsiniz?  (Okunma sayısı 5253 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ozgur Hicyilmaz

• Süper Moderatör
  • *
    • Kişisel İnternet Sitem
Host almayı düşünüyorum.Siz ne önerirsiniz?
« : Temmuz 22, 2008, 15:56:32 ÖS »
Host almayı düşünüyorum.Fakat hosting firmaları hakkında bilgim yok sizin önerilerinizle bir host firmasına yönelecegim.Önerilerinizi bekliyorum.
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı isabey

• Moderatör
  • *
    • isabey koyu
-Host almayı düşünüyorum.Siz ne önerirsiniz?
« Yanıtla #1 : Temmuz 22, 2008, 16:12:43 ÖS »
sakin yanasma derim agrimadik basini agritirsin derim baska sey al daha idir ;!9

Çevrimdışı jarni

• Moderatör
  • *
  • Trash Metal
« Yanıtla #2 : Temmuz 22, 2008, 16:20:39 ÖS »
Kadir, özgür serverı alıp eve koycam demiyor host alıcam diyor en mantıklı şey bu zaten bedava hosttamı geciriceksin net hayatını sen yoksa :) niye başı ağrısın.

Ben kendilerini bildiğim için önereceğim firma "sistemhost" olabilir.

Adresleri:Tıkla

Çevrimdışı esra-ekalite

« Yanıtla #3 : Temmuz 22, 2008, 16:56:17 ÖS »
burdan inceleyebilirsiz.kaliteli ve uygun fiyatlar için güvenilir bir adres..

Çevrimdışı ZaFeRySb

• Süper Moderatör
  • *
  • Ya olduğun gibi görün,ya da göründüğün gibi ol!
« Yanıtla #4 : Temmuz 22, 2008, 21:06:19 ÖS »
Arkadaşların dediği gibi güvenirlik,sınırsız destek ve tabiki kalite çok önemli.Ben yaklaşık 6 yıldır kebirhostu kullanıyorum.Ama sen çok iyi araştır.En ekonomik ve kalitesini bul.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #5 : Temmuz 22, 2008, 21:43:44 ÖS »
Kebirhost'ta güvenilir hostlar arasında.

Çevrimdışı macera

« Yanıtla #6 : Ağustos 08, 2008, 18:28:01 ÖS »
tıkla derim

Çevrimdışı Dinç

• Süper Moderatör
  • *
  • Eskiden sadakate inanırdım. Şimdi ASİ olmuşum.
« Yanıtla #7 : Ağustos 08, 2008, 20:19:29 ÖS »
Ben de üç senedir godaddy.com'dan aldığım hostu kullanıyorum. Özellikleri gayet güzel ancak; yeterli tecrübe yoksa teknik destek için ayrıca ücret ödemek gerekiyor ve ikinci dezavantaj ingilizce destek veriliyor olması. İngilizce bilmiyorsanız problem olur.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #8 : Ağustos 08, 2008, 21:53:00 ÖS »
Ben de üç senedir godaddy.com'dan aldığım hostu kullanıyorum. Özellikleri gayet güzel ancak; yeterli tecrübe yoksa teknik destek için ayrıca ücret ödemek gerekiyor ve ikinci dezavantaj ingilizce destek veriliyor olması. İngilizce bilmiyorsanız problem olur.

Büyük ve aktif siteler için godaddy hiç uygun değil.Uzmanweb.net'i bir süre godaddy üzerinde barındırdım.Sonradan sql bağlantı hataları çıkınca, bir kaç teknik yardım mailinden sonra asıl işi öğrendim.Godaddy'de sql bağlantı sınırı var.Yani en küçük pakette 50, diğer paketlerde 100, ve 150 adet bağlantı sınırı vardı.Bunun üstüne çıkıldığında site sql bağlantı hatası veriyor.

Çevrimdışı akurudayi

• Şabanözü İlçesi İnternet Sitesi
« Yanıtla #9 : Ağustos 09, 2008, 08:07:39 ÖÖ »
Şimdiye kadar 4 host firmasıyla çalıştım. Size önerebileceğim bunlardan 2 si dir.

1- www.ihs.com.tr bana göre şu anda Türkiye'de 1 numara. Şu anda 3 tane sitem var ve hepsinide İHS'de barındırıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. Gerçekten ciddi projeler düşünüyorsanız  tavsiye ederim. Fiyatları biraz pahalı olabilir ama inanın verdiğiniz farka değer.

2- www.markum.net ilk çalıştığım host firmasıdır. Bu firma da tavsiye edebileceğim bir firmadır. Markumdan ayrılmayı düşünmüyordum fakat hosting paketleri bana uymadığı için ayrılmak zorunda kalmıştım. Tavsiye ederim.

Bunu özellikle yazmak istiyorum www.kb.com.tr (Kar Bilişim) bu hosting firmasına kesinlikle yanaşmayın derim. Benim başıma gelenler sizinde başınıza gelmesin.  2 tane sitemi 2 ay barındırdım inanın bu sürenin yarısını suspendde geçirdim. Her seferinde bir bahane buldular yok saldırı var, yok, kodlama hatrası var. İlk başlarda inanmıştım. Fakat günlük 3-5 ziyaretçisi olan sitem bile suspende alınınca jeton düştü. Bu firmanın (firma olduğundan bile emin değilim çünkü hala fatura veremediler) server sorunu var. Barındırdıkları siteleri periyodik olarak suspende alıyorlar. Sonunda kaçtım 10 aylık hosting paramı yakma pahasına, ve ben kaçtıktan sonra server yandı barındırdıkları bütün siteler güme gitti.  :D Sonuç olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Aman uzak durun. İHS'yi tavsiye ederim.