|
|
sevgili uzman web sakinleri songunlerde uzman wep sitesinde sorun yasiyorum sizlerde ayni sorunvarmi Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın yazip girisde bazen sayfa bulunmuyor Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın boyle girisde sorun yok www olarak sizlerde sorun varmi ?? Teşekkür listesi şu anda boş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Web Programcısı
Administrator
Meslek: Teknisyen
Web Programcısı
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2010, 20:51:00 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın olarak siteye giriyorumda-geziyorumda herhangi bir sorun yok bende.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Süper Moderatör
İsim: ωнιѕρєяѕυℓтαη
Meslek: Öğretmen
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2010, 22:14:55 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Bende de herhangi bir sorun yok , her şekilde sorunsuz girebiliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 16, 2010, 11:47:26 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Uzmanwebe girişte sorun var arkadaşlar örnek resimdeki hatayı veriyor forumda bisorun yok adem adiminiden kurtulmaz ger çi  
|
|
|
|
|
|
Dostlarınla Öyle Yaşaki Düşman Olduğunda Hakkında Söyliyecek Sözleri Olmasın..!! Düşmanlarinla Öyle Yaşaki Dost Olduğunda Yüzün Kızarmasın...!!! Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınwww.dostyurdu.com
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
Meslek: Öğretmen
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 16, 2010, 13:24:44 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Bu hatayı ben de bir ara görmüştüm ama her zaman çıkmayınca önemsemedim.Ana sayfadaki bloklar yüklenirken hata veriyordur.Hata verdiği sırada yüklenmemiş hangi bloklar var, onlara bakıp buraya yazabilirseniz sevinirim.Bu şekilde hangi bloklarda sorun olduğunu anlayabiliriz.Bu hatayı da sadece internet explorerda veriyor sanırım.
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Süper Moderatör
Meslek: Diğer
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 16, 2010, 21:19:02 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Bu bende sadece uzmanwebde değil facebookdada olmakta.Sanırım eklentilerden kaynaklanan bir durum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye

İsim: Batuhan
Meslek: Mühendis
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 17, 2010, 18:00:06 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Evet Ara Sıra Oluyor Ama Ben Daha Çok Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın Adresinden Giriyorum Çünkü Bu Sorun Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın De Oluyor Bende Daha Çok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|