Gönderen Konu: iki sorunum mevcut  (Okunma sayısı 574 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mercury

iki sorunum mevcut
« : Ocak 27, 2011, 01:16:12 ÖÖ »
sa üstadlar, daha önce girilen sitelerin kaydedildiği adres satırının sagında olan küçük oka basınca kayıt olan siteler alt alta açılıyo. benim sorunum resimde gösterdiğim gibi örneğin facebook sitesine ve google baktığınız zaman üzerlerinde site açıklamaları yazıyo. benim sitenin üzerinde ise gördügünüz gibi Index of / yazıyo. Bunu daha önce aradım fakat çözüm bulamadım

obur sorunum google da indexlenmis ama suan bulunmayan linkler 404 hata veriyo. google da bu linklere tıklayınca insanlar benm anasyfaya yönelsn istiyom. hata sayfası cıkmasın yani. bunu nasıl yapabilirz. sagolun
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
-iki sorunum mevcut
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2011, 01:53:15 ÖÖ »
İkinci sorun için cevap verecek olursam, sitenize ait 404 hata sayfasının içeriğini değiştirebilirsiniz. Bir meta yönlendirme kodu yerleştirip ana sayfanızın açılmasını sağlayabilirsiniz.

İlk sorunuza gelince tam olarak tahmin edemiyorum ama sitenizin ilk açılma sayfası ne ise onun kaynak kodlarına bakınız ve title kodları arasında bir açıklama var mı yok mu ona bir bakalım!
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı mercury

-iki sorunum mevcut
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2011, 17:37:53 ÖS »
İkinci sorun için cevap verecek olursam, sitenize ait 404 hata sayfasının içeriğini değiştirebilirsiniz. Bir meta yönlendirme kodu yerleştirip ana sayfanızın açılmasını sağlayabilirsiniz.

İlk sorunuza gelince tam olarak tahmin edemiyorum ama sitenizin ilk açılma sayfası ne ise onun kaynak kodlarına bakınız ve title kodları arasında bir açıklama var mı yok mu ona bir bakalım!

hocam siteye ait 404 sayfasnın icerigi nerde bilmiyorumki. o koduda bilmiyorm nereye ne sekilde yerlestirebilirm? öbür sorunda title duzgun sanırım su sekil: <title>Online Film | Dizi İzle | Film İndir</title>

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-iki sorunum mevcut
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2011, 20:33:11 ÖS »
Sitenin panelinde hata sayfaları bölümünde bulabilirsin.Cpanel mi yoksa plesk panel mi kullanıyorsun?

Çevrimdışı mercury

-iki sorunum mevcut
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2011, 20:55:34 ÖS »
cpanel kullanıyorm orada hata kayıtlarına baktım ama son 300 kayıt diyo. ben bütün indexlenmiş fakat 404 hatası veren linkleri anasayfaya gitsin istiyorm.