|
|
Merakla beklenen Internet Explorer 8'in Beta 1 sürümü web geliştiricileri ve dizayncıları için yayında. IE8 8 güzellik ile tanımlanıyor;1 - CSS 2.1 desteği 2 - CSS Certification 3 - Daha iyi performans 4 - HTML 5 5 - Developer Tools (Geliştirici Araçları(?)) 6 - Etkinlik (İçeriğe göre, sayfadaki bir öğeye özel menüler ve araçlar) 7 - WebSlices (RSS kullanmadan sayfanın bir kısmını aktif takip edebilme) 8 - Beta 1 indirilmeye hazır. İşletim sisteminize ve donanımınıza uygun sürümünü alttaki linklten indirebilirsiniz. Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın "Bu Konuya Teşekkür Edenler": AdmiN, Yasin_0023, alimali1942, Pretty_Rabbit
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 07, 2008, 11:04:56 ÖÖ Gönderen: AdmiN »
|
|
Eger Bir Gun Dunyaya Ait Cok Buyuk Bir Derdin Olursa, Rabbi'ne Dönüp ''Benim Büyük Bir Derdim Var'' Deme! Derdine Dönüp ''BENIM COK BÜYÜK BIR RABB 'IM VAR!'' De!
|
|
|
Yeni Üye
İsim: CENGİZ AY
Meslek: Serbest
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2008, 03:16:26 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
linkleriniz ölmüş allah rahmet eylesin yinede sagolun efem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
Meslek: Öğretmen
: 
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2008, 11:05:09 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Link yenilenmiştir. 
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Üye

Meslek: Öğrenci-Üni.
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 19, 2008, 00:15:08 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
BENCE HİÇ GÜZEL DEĞİL BETA-8 TAVSİYE ETMEM.AMA YİNE DE KURAKLAR VARSA KURSUN SONRA SİLECEKLER AMA EMİNİM..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye

Meslek: Öğrenci-Üni.
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 19, 2008, 00:17:48 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
EXPLORER BETA-8 İÇİN LİNK BUYURUN:: Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Meslek: Seçilmedi
|