Gönderen Konu: İSTANBUL BİLİŞİM AŞ ŞİKAYET  (Okunma sayısı 5387 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı xxatasagunxx

İSTANBUL BİLİŞİM AŞ ŞİKAYET
« : Şubat 07, 2010, 23:42:15 ÖS »
İSTANBUL BİLİŞİM AŞ ŞİKAYET
Bu konuyu niye actınız diye soracak olursanız degerli forum uyeleri bu firmayı uzun zmandan beridir inceledim daha dogrusu soyleki uzun zmandan beri laptop almak için arastırma yaptım gezmediğim magaza incelemediğim laptop kalmadı hangi firmaya gidip istanbul bilişim aş ile arasındaki fiyat farkını sordugumda bana istanbul bilişim hakkında sunları soylediler bu firma guvenilmez bu firma kendi garantisini veriyor bu firmadan aldıgınız urunler bozuk çıkıyor falan filan sonra bukadar kotulenen bir firma ya nasıl devlet tarafından en iyi tüketici memnuniyeti ödülü verir diye merak ettim ve mecidiyeköydeki istanbul bilişim aş firmasına gitmeye karar verdim işin açıkçası bukadar kotulemeye gittiğim yerde farklı seyler beklerken karsıma nerden baksanız 100 ceşit laptop modelinin oldugu dev gibi bir magaza buldum gercekten gordugum sahne beni çok etkiledi çünki türkiyede gittiğim hiçbir firmada bukadar cok laptop cesidini gormemiştim hangi magazaya gitsem en fazla 5 çeşit vaya 10 çeşit laptopu teshire acmıs buluyodum ve fiyatlarıda cok yuksek kalıyordu bu saskınlıgımı atlatamadan güleryuzlu bir satıs temsilcisi beni karsıladı ve nasıl yardımcı olabilecegini sordu bende ona nasıl bir laptop istediğimi anlattım ve bana bir sürü çeşit önerdi inanın bukadar cok cesit karsısında aklım karıstı ve onlara laptopu almasına alacagım ki fiyatlarınız piyasayla nerden baksanız 300-500tl arasında fark var ama neden bukadar ucuz sunuz sebebi nedir diye sordum satıs temsilcisi bana su cevabı verdi biz ithalatcı firmayız ve sony markasının ilk türkiye distiribütörüyüz yani bizden aldıgınız urun direk sony firmasının fabrikasından gelir arada herhangibir aracı firma distiribütör yoktur cevabını verdi bende onlara suınu sordum peki garanti sizin garantinizmi bu sorunun cevabıda su oldu türkiyede hiç bir firma kendi garantisini veremez türkiyeye gelen her ürün sanayi ve ticaret bakanlıgı garantisi altında gelir ve getiren firma teknik servis hizmetini verir istanbul bilişim aş nin türkiye genelinde 373 tane servis point noktası vardır ve türkiyedeki en iyi teknik servis hizmetini vermektedir ki aldıgımız en ödüllerden bunu anlayabilirsiniz dedi şaşkınlıgım iki kat daha arttı yani dedim peki diğer firmalar sizi neden bukadar kötülüyorlar verdiği cevap suydu o firmadan arkadaslarda gelip istanbul bilişim aş den alışveriş yapıyorlarmıs satıs temsilcisi arkadas bu soruyu onlardan birine yoneltmiş ve su cevabı almış sizin sattıgınız urunle bizimki aynı arada 500 tl fark var biz nasıl satıs yapalım cevabını almıs gercektende bu sorularımın cevabını aldıktan sonra gönül rahatlığı ile FW550F/H satın aldım yaklaşık 1 aydır sorunsuz kullanıyorum boyle bir hizmeti verdikleri için onlara cok ama cok tesekkur ediyorum ve bu firmayı karalamak isteyenler gercekten vatan hainidir diye dusunuyorum nedenide sudur firma insanlara uygun fiyatlı laptop satmak için ugrasırken bu firmayı cekemeyen insanlar insanları kandırıp aynı urunu yuksek fiyata satıyorlar burdan herse sunu soyluyorum arastırmadan elektronik malzeme almayın internetten arastırın arayın sorun ve boş laflara itimat etmeyin
amacım sadece insanları bilinçlendirip yanlıs ve pahalı kararlar vermesini engellemektir.bu konuyla basınızı agrıttıgım için şimdiden butun kardeslerimden ozur dilerim saygılarımla
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı KIRMIZI

-İSTANBUL BİLİŞİM AŞ ŞİKAYET
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2010, 11:06:57 ÖÖ »
okadar güzel bir anlatım yapmıssınki gercekten çok tesekkür ederim sana.herşey apaçık ortada olduğu görüyoruz.

Çevrimdışı tnyavuz

« Yanıtla #2 : Şubat 14, 2010, 12:42:04 ÖS »
evet arkadaşım sana bende katılıyorum.Açıklamaların ve aydınlatıcı bilgilerin için teşekkür ederim

Çevrimdışı yandim

« Yanıtla #3 : Mart 13, 2010, 17:25:20 ÖS »
öyle bir anlatmışsın ki istanbul bilişimde gözleri kapalı alışverişe gidecek insanlar.bende bir laptap aldım istanbul bilişimde 18.02.2010 tarihinde.almadan önce çok dolaştım diğer teknoloji marketleri.almak istediğim ürün toshiba l505 10x modeli idi.ama ne hikmetse bu ürün internet sitesinde gazete reklamlarında olmasına rağmen istanbul bilişimde stoklarda yokdu.öyle ayrıca fiyat farkıda diğer firmalara göre 300-500 lira değil sadece 30 ile 50 llira fark ediyordu.arkadaşımında tavsiyesi üzerine hp pavilon dv7 2180us laptap aldım.orda bir kaç ürün arasına satış temsilcine kıyaslama yapmasını önerince  benim aldığım ürünü önerdi.ama bu ürün outlet bir üründü.bunun garanti kapsamını sorunca diğer ürünlerden hiç bir farkının olmadığını yalnız kasada bir kaç ufak önemsiz çizik olduğunu söyledi.aldığım cihaz çok yüksek bir seviye olmasına rağmen ben bu cihazı tam anlamıyla kullanamadım.neden mi?nedeni şu tam 3 sefer aynı arzayı yaptı bios reset.inanmayana bunu servisin verdiği arza fişleriyle kanıtlarım.

Çevrimdışı Ozgur Hicyilmaz

• Süper Moderatör
  • *
    • Kişisel İnternet Sitem
« Yanıtla #4 : Mart 13, 2010, 20:57:26 ÖS »
Bu tür sıkıntılar hemen hemen her alışveriş firması ile olur.Hatasız insan olamayacağı gibi hatasız firmada olmaz.Böyleki sizin almış olduğunuz cihaz 2. el doğabilecek sorun ihtimali yüksek yani.

Çevrimdışı money29

« Yanıtla #5 : Haziran 02, 2010, 20:46:57 ÖS »
Ben de 5 ay önce outlet 42lh5000 aldım ve 5 aydır tek sorunu yok sadece yüzeysel çizikleri mevcut diye yazıyordu ve öylede hiçbir şekilde sorun yaşamadım piyasanın kat kat altına aldım alırken konuştuğum sırada ayda yedi bin TV satıyoruz denilmekteydi sizce yedi bin ürünün içinde heleki aldığınız outlet ise böyle sorun çıkması normal değil mi kullanıcı hatalarıda olabilir hemen bios hatası diyorsunuz bence hemen karalamayalım....

Çevrimdışı zynpshn

« Yanıtla #6 : Haziran 02, 2010, 20:58:16 ÖS »
selam herkese,
istanbul bilişimden yaklaşık 6 ay önce samsung lcd tv satın aldım.ne alırken nede aldıktan sonra hiçbir sorunla karşılaşmadım.Bir yakınımın tavsiyesi üzerine aldım ve çok memnunum.tavsıye eden kişide 1 yıl önce sony notebook almıştı ondanda hiçbir sorun çıkmadı bencede 2 -3 yoruma bakıp koca bir firmayı karalamak doğru değil.

Çevrimdışı devil11

« Yanıtla #7 : Haziran 03, 2010, 07:58:51 ÖÖ »
İstanbul Bilişim Adını Sıkca Duymaktaydım Bıgun Showrromlarına gıttım Karsılastıgım Manzara Superdi Kımsede olmayan En yenı Modellerı Pıyasa Surmusler O zamanın En Iyı Tvlerınden Bırını Gercekten Super bır Fıyata Aldım.Calısanların Ilgısıde Gercekten Superdı.Daha Sonra tv ıle Ilgılı Sorularım Vardı Vardı benı Hemen Teknık servıstekı arkadaslarına gonlendırdıler Saolsunlar onlarda cok yardımcı oldular allah razı olsun hepsinden eger sorularınız varsa aklınızda gormeden ve o ılgıyı yasamadan karar vermeyın.hak vereceksınız.

Çevrimdışı asyapim

• Ne Mutlu Türküm Diyene!
    • ahmet şafak sevenler diyarı
« Yanıtla #8 : Ağustos 03, 2010, 13:45:54 ÖS »
yandim,devil11,money29
Bu 3 şahıs ilgili firmanın elemanıdır bunu anlamak için alim olmaya gerek yok.İlk mesajları ve mesaj yazdıkları konuya bakın.Bir çok sitedede aynı durum var  :D profesyonelliği burdan anlayabilirsiniz.Konu sahipi arkadaş doğru söylemekte.Ürün almadan iyice araştırın amman ha fazlasını verin orjinal üreticiden garantili ürün alın.
« Son Düzenleme: Ağustos 03, 2010, 13:48:02 ÖS Gönderen: asyapim »

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #9 : Ağustos 03, 2010, 15:42:40 ÖS »
Evet bu kişiler aynı kişi mi onu bilmiyorum da aynı ip adresinden girdikleri belli.İstanbul bilişim firmasının şikayet mesajlarından sıyrılmak için yaptığı bir taktik midir?

Seo4Smf Tagleri: