Arkadaşlar bence İSTANBULBİLİŞİM'den Kesinlikle ürün satın almayın.
Çünkü İSTANBULBİLİŞİM'den tam 3.557 TL'ye satın aldığım Vaio notebook'umun ekran kartı kısa süre sonra arızalandı. İstanbulbilişime tamiri için gönderdim ancak garanti süresi bittiği için benden 350 TL istediler. istedikleri parayı ödedim, tamir edildiğini söylediler ve gönderdiler. Ancak bilgisayar elime geldiğinde hala arılalıydı. Tekrar gönderdim tekrar tamir edilidiğini ve ekran kartının çipinin değiştirildiğini söyleyerek gönderdiler. (Ha bu arada sürekli telefonla aradım ve bilgisayarımın durumunu sorduğumda yurt dışından parça beklediklerini söyleyerek yalanlarını resmileştirmeye ve ciddi birşeyler yaptıkları izlenimini vermeye çalıştılar) Yaklaşık bir ay sonra yine bozuldu. Bu gelgitler 3-5 defa tekrarlandı. Sonunda bu durumdan sıkıldığım için tam Vaio mu atmak üzereyken başka bir servise gösterdim. Orada acı gerçekle karşılaştım, değiştirildi denilen ekran kartı çipi değiştirilmemiş, sadece ısıtma yöntemi denilen bir yöntem ile geçici olarak müdahale edilmiş. Yani kandırılmışım. 3.557 TL yi sokağa attığıma mı, 350 TL tamir parasına mı, bilgisayarsız kaldığıma mı yoksa ısıttıkları için ana kartımıda mahvettmeleri nedeniyle bilgisayarımın tamir edilemediğine mi yanayım siz değerlendirin. Size tavsiyem daha namuslu çalışan büyük firmalar varken İSTANBULBİLİŞİMDEN ürün SATIN ALMAYIN.