Gönderen Konu: İzin Verilen Üyelere Özel Haber Eklemek?  (Okunma sayısı 1267 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı prog_cenk

İzin Verilen Üyelere Özel Haber Eklemek?
« : Haziran 24, 2007, 20:13:46 ÖS »
Arkadaşlar forum sayfasında Haberler adında bir kategori açtım. Bu kategori içine de Genel Haberler ve Özel Haberler isminde iki forum oluşturdum. Genel Haberleri herkes görebiliyor. Bunda bir sorun yok. Ancak Özel Haberler ismindeki forumumda Giriş İzinlerini; İzin Verilen Üyeler (Gizli) yaptım ve kimlerin girebileceğini de belirledim. Dolayısıyla buraya eklediğim haberleri sadece belirttiğim üyelerin görmesi gerekirken ana sayfada bu haberleri herkes görebiliyor. Bu bir hata mıdır yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum.
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
CŞAHİN

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
-İzin Verilen Üyelere Özel Haber Eklemek?
« Yanıtla #1 : Haziran 24, 2007, 20:38:33 ÖS »
Normalde izin verdiğin üyelerin konuyu görmesi lazım. Ana sayfada derken son konulardan bahsediyorsun heralde. Son konulardan o konu linkine tıklanınca konu görülebiliyor mu?
Eğer halen sorun devam ediyorsa parola korumalı şeklinde de deneyebilirsin.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı prog_cenk

« Yanıtla #2 : Haziran 24, 2007, 21:24:46 ÖS »
Yok hayır, son konulardan bahsetmiyorum. Ana sayfadaki Haberler bölümünden bahsediyorum. Özel Haber eklediğimde ve bunu "Yayınladıktan sonra Anasayfa da Haberler bölümüne gönder" dediğimde bunu herkes görebiliyor. Oysa bu forum üyeye özeldi...
CŞAHİN

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
« Yanıtla #3 : Haziran 24, 2007, 22:23:02 ÖS »
Tamam şimdi anladım. Eğer üyeye özel olup, haberler halen okunuyorsa şuanlık yapabilecek birşey yok.

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2007, 23:37:44 ÖS »
Bu haberi ziyaretçi olarak okumayı denediniz mi?Eğer hala okunabiliyorsa, ayrıntılara tıklayınca açılan sayfayı sadece izin verilenler mi görüyor yoksa herkes görebiliyormu?

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
« Yanıtla #5 : Haziran 24, 2007, 23:49:24 ÖS »
Az önce bilgisayarımda deneme yaptım. Forum oluştururken İzin Verilen Üyeler (Gizli) seçeneğini seçip, bir üye seçtim. Ve sadece o haberi o seçtiğim üye okuyor. Yani herhangi bir sorun yok arkadaşım. Sen tekrar bir kontrol edermisin?

Çevrimdışı prog_cenk

« Yanıtla #6 : Haziran 25, 2007, 07:42:45 ÖÖ »
Arkadaşlar bakın şöyle özetleyeyim sizler de anlamış olursunuz :
MaxWebPortal 2.12' de Haber Eklemek mantığı nasıl yapılıyor ise aynı şekilde ben de haberimi ekliyorum. Ancak bu haberin Forum kontrolünü yani erişilebilirliğini üyeye has yapıyorum. Haberi yayınla dediğimde ana sayfada herkes görebiliyor. Ancak tıklandığında erişimi kısıtlıyor ama ana sayfada nerdeyse haberin tamamını göstermiş oluyor. Oysa bu haberler üyeye özeldi. Anlatabiliyor muyum derdimi. Ana sayfadaki gösterimden bahsediyorum...
CŞAHİN

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
« Yanıtla #7 : Haziran 25, 2007, 16:41:14 ÖS »
O şekilde gösteriyor. Ancak haberlerin harf sayısını kısıtlanırsa okunamayabilir. Oradaki ana sayfa haberlerinde yazıları görünür. Devamı okunamaz. Ana sayfa haberlerinde bu forumdaki gibi kısıtlamak yok.

Çevrimdışı prog_cenk

« Yanıtla #8 : Haziran 25, 2007, 20:41:02 ÖS »
Peki teşekkür ettim. Ama yine de bu bence bir açık. Madem ben bunu üyeye has yapıyorum. Bu haberin ana sayfada herkes tarafından görünmemesi gerekirdi. Neyse teşekkürler arkadaşlar.
CŞAHİN

Çevrimdışı erdalweb

• Tibbi Mümessil Portalı
« Yanıtla #9 : Temmuz 02, 2007, 19:27:58 ÖS »
ilk önce forumlarda ana konu açarsan ve "izin verilen üyeler (Gizli)" olarak düzenlersen düzenlediğin forum konusu altındaki yeni alt konular ana sayfada çıkmaz. daha açıkça "Site Hakında" bir ana konu açtın alt konu olarak "site yöneticilerine özel" forum kategorisi ekledin site yöneticilerine özel "bölümüne eklediğin hiç bir konu ana sayfada çıkmaz. normal üye ve ziyaretçi "Site hakkında " forum konusu altındaki "site yönetimine özel" forum konusunu göremez

Ekran Boyutu: 1024 x 768
Kategori: SİTE HAKKINDA
Konu: Site Yönetimine Özel     
Giriş İzinleri:İzin Verilen Üyeler İzin (GİZLİ)
Bu şekilde düzenlersen
 sadece izin verdiğin üyeler bu formu görür ve bu forum içersine yazdığın hiçbir konu ana sayfada ve forumlarda görünmez.